دستوری به تاریخ ۱۱ نوامبر از وزارت اطلاعات و صدا و سیمای پاکستان اعلام کرد که هیات سانسور این کشور، مجوز نمایش فیلم سینمایی «جویلند» نماینده رسمی این کشور در اسکار ۲۰۲۳ را لغو کرده است. علت این تصمیمی وجود مطالب بسیار ناپسندی عنوان شده که با ارزشهای اجتماعی و معیارهای اخلاقی جامعه مطابقت ندارد […]
دستوری به تاریخ ۱۱ نوامبر از وزارت اطلاعات و صدا و سیمای پاکستان اعلام کرد که هیات سانسور این کشور، مجوز نمایش فیلم سینمایی «جویلند» نماینده رسمی این کشور در اسکار ۲۰۲۳ را لغو کرده است.
علت این تصمیمی وجود مطالب بسیار ناپسندی عنوان شده که با ارزشهای اجتماعی و معیارهای اخلاقی جامعه مطابقت ندارد و به وضوح با هنجارهای اخلاقی در بخش ۹ قانون آثار سینمایی، مغایرت دارد و در نتیجه دولت فدرال با توجه به اختیارات قانونی، فیلم داستانی «جویلند» را به عنوان فیلمی بدون مجوز برای کل کشور اعلام کرد.
این فیلم قرار بود از تاریخ ۱۸ نوامبر در پاکستان اکران شود و عدم نمایش عمومی این فیلم در کشور میزبان، احتمالا به حذف این فیلم از جوایز اسکار ۲۰۲۳ خواهد انجامید. طبق قوانین آکادمی اسکار تمامی فیلمهای متقاضی رقابت در شاخه بهترین فیلم بینالمللی باید حداقل ۷ روز متوالی در کشور مبدا اکران تجاری داشته باشد.
داستان فیلم «جویلند» در لاهور پاکستان اتفاق میافتاد و درباره شخصیتی به نام حیدر است که کوچکترین پسر یک خانواده پدرسالار از طبقه متوسط جامعه است. در حالی که خانواده حیدر در آرزوی تولد یک نوزاد پسر هستند، حیدر مخفیانه وارد یک رابطه عاشقانه ممنوعه میشود و این رابطه رازها و تمایلات کل خانواده او را برملا میکند.
این فیلم در اوایل سال جاری در بخش نوعی نگاه جشنواره کن به نمایش درآمد و در آنجا جایزه هیات داوران را از آن خود کرد. «ملاله یوسف زی» برنده جایزه صلح نوبل به عنوان تهیه کننده اجرایی در این پروژه حضور داشته است.
«جویلند» چند روز پیش جایزه سینمای جوان جوایز سینمایی آسیاپاسیفیک را نیز دریافت کرد.
معاون فناوری اطلاعات بانک کارآفرین با اشاره به اینکه بانک کارآفرین حامی چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامهنویسی دانش آموزی "کیدکدشریف۲۰۲۵" است، این حضور را مقدمهای بر حضور بانک کارآفرین در حمایت از نوجوانان و استعدادهای دیجیتال خواند و گفت: بستههای تشویقی و حمایتی ویژه برای شرکتکنندگان برتر چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامه نویسی دانش آموزی طراحی شده است که شامل دسترسی به منابع فناوری، مشاوره مسیر شغلی، جذب استعدادهای برتر و حمایت از ایدههای نوآورانه در مراحل اولیه خواهد بود.
مشاور عالی و مدیرکل حوزه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت مطالبات درمانی بازنشستگان در سال ۱۴۰۳، تا پایان اردیبهشتماه خبر داد و گفت: با تدابیر اتخاذ شده، پرداخت کسورات بازنشستگان به مراکز طرف قرارداد به زیر یک ماه خواهد رسید و هزینههای بیماران خاص نیز با کمترین فاصله زمانی پرداخت میشود.
سازمان بورس و اوراق بهادار پس از بررسی مدارک و مستندات ارائه شده از سوی بیمه اتکایی ایران معین، مجوز افزایش سرمایه 84 درصدی این شرکت را صادر کرد.
بانک صادرات ایران در سال 1403 با اختصاص بیش از 58 هزار میلیارد ریال وام قرضالحسنه، بیش از 69000 فقره وام فرزندآوری پرداخت کرد.
دیدگاه بسته شده است.