به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در آستانه سالروز تولد علی نصیریان، بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون مستند پرتره زندگی این هنرمند در برنامه «مستند فرهنگ» امروز شنبه، هشتم بهمن ماه از رادیو فرهنگ پخش میشود. برنامه «مستند فرهنگ»، مستندی درباره زندگی و فعالیتهای علی نصیریان بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون است که ساعت ۱۴ و […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در آستانه سالروز تولد علی نصیریان، بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون مستند پرتره زندگی این هنرمند در برنامه «مستند فرهنگ» امروز شنبه، هشتم بهمن ماه از رادیو فرهنگ پخش میشود.
برنامه «مستند فرهنگ»، مستندی درباره زندگی و فعالیتهای علی نصیریان بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون است که ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه امروز از رادیو فرهنگ روی آنتن میرود.
در این مستند بخشهایی از زندگی و فعالیتهای هنری علی نصیریان قدیمیترین و محبوبترین بازیگر ایرانی که بیش از پنج دهه در سینما، تئاتر و تلویزیون حضوری فعال و مستمر داشته، چهره ماندگاری که نقشهایش در فیلمهای «هزاردستان»، «گاو»، «سربداران» و «بوی پیراهن یوسف» هرگز از یاد مخاطبانش پاک نخواهد شد پخش میشود.
علی نصیریان ۱۵ بهمن ۱۳۱۳ شمسی به دنیا آمد. او در سال ۱۳۲۶ به دبیرستان پیرنیا در چهار راه گمرک رفت و در آنجا با جمشید لایق، اسماعیل داورفر و مهدی فتحی همکلاسی شد و در سال ۱۳۳۵ جایزهٔ نخستین مسابقهٔ نمایشنامهنویسی را برای نمایش بلبل سرگشته دریافت کرد. فیلم «گاو» ساخته داریوش مهرجویی نخستین فعالیت سینمایی او بود. نصیریان در سال ۱۳۶۲ نقش قاضی شارح را در سریال «سربداران» بازی کرد، نقشی که بین تمام نقش هایش تا آن تاریخ منحصر به فرد بود. «آقایهالو»، «کفشهای میرزا نوروز»، «شیر سنگی»، «ناخدا خورشید»، «هزاردستان»، «سالهای خاکستری»، «بوی پیراهن یوسف» و «میوه ممنوعه» از آثار قابل توجه و ماندگار اوست.
نصیریان در سال ۱۳۸۰ بهعنوان چهره ماندگار ایرانی در رشتهٔ بازیگری تئاتر و سینما شناخته شد و نشان درجه یک هنری را دریافت کرد.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.