گیلرمو دل تورو، برنده جایزه بفتا برای «پینوکیو»، کارگردانی و تهیهکنندگی «غول مدفون» را براساس فیلمنامهای که با دنیس کلی مینویسد، بر عهده خواهد گرفت. استاپموشن «غول مدفون» براساس رمان فانتزی نویسنده بریتانیایی- ژاپنی برنده جایزه نوبل، کازوئو ایشی گورو، داستان یک زوج مسن بریتانیایی به نام اکسل و بئاتریس را دنبال میکند که در […]
گیلرمو دل تورو، برنده جایزه بفتا برای «پینوکیو»، کارگردانی و تهیهکنندگی «غول مدفون» را براساس فیلمنامهای که با دنیس کلی مینویسد، بر عهده خواهد گرفت. استاپموشن «غول مدفون» براساس رمان فانتزی نویسنده بریتانیایی- ژاپنی برنده جایزه نوبل، کازوئو ایشی گورو، داستان یک زوج مسن بریتانیایی به نام اکسل و بئاتریس را دنبال میکند که در انگلستان خیالی زندگی میکنند در شرایطی که هیچکس قادر به حفظ خاطرات طولانیمدت نیست.
دل تورو در بیانیهای گفته است: «کارگردانی این فیلمنامه که من و دنیس کلی برای ساخت آن در حال اقتباس از رمان عمیق و تخیلی کازوئو ایشی گورو هستیم برای من افتخار و مسئولیت بزرگی است.» کازوئو ایشیگورو یکی از شناختهشدهترین نویسندگان معاصر انگلستان است و در سال ۱۹۸۶ برای کتاب «هنرمندی از جهان شناور» برنده جایزه وایتبرِد و در سال ۱۹۸۹ برای کتاب «بازمانده روز» برنده جایزه بوکر شد. از بین آثار او کتابهای «وقتی یتیم بودیم» و «هرگز رهایم مکن» نیز به فهرست نهایی جایزه بوکر راه یافتند. در سال ۲۰۰۸، مجله تایمز او را در رده ۳۲ در بین ۵۰ نویسنده برتر انگلیسی از سال ۱۹۴۵ قرار داد و ایشیگورو در سال ۲۰۱۷ برنده جایزه نوبل ادبیات شد. پیش از این رمانهای «بازمانده روز» و «هرگز رهایم مکن» او به صورت اقتباس سینمایی اکران شدهاند.
«پینوکیو» ساخته گیلرمو دلتورو، برنده جایزه بفتا برای بهترین فیلم انیمیشن شد. این فیلم با بیش از ۵۰ میلیون بازدید در ۲۸ روز اول اکران خود، چهار هفته در فهرست ۱۰ فیلم برتر انگلیسی نتفلیکس قرار گرفت و به ۱۰ فیلم برتر در ۹۲ کشور رسید و یکی از شانسهای اصلی کسب اسکار بهترین انیمیشن ۲۰۲۳ است.
۲۵۹۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.