مراسم معارفه سرپرست پردیس تئاتر تهران امروز با حضور سید سجاد موسوی دستیار رئیس و مدیرکل حوزه ریاست و امیرحسین سمیعی معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شد. فعالیتهای کانونهای تخصصی و مردم نهاد باید ادامهدار باشد حسین عالمبخش به عنوان اولین سخنران با ارائه گزارشی از عملکرد پردیس تئاتر تهران گفت: زمانی […]
مراسم معارفه سرپرست پردیس تئاتر تهران امروز با حضور سید سجاد موسوی دستیار رئیس و مدیرکل حوزه ریاست و امیرحسین سمیعی معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شد.
فعالیتهای کانونهای تخصصی و مردم نهاد باید ادامهدار باشد
حسین عالمبخش به عنوان اولین سخنران با ارائه گزارشی از عملکرد پردیس تئاتر تهران گفت: زمانی که مدیریت پردیس تئاتر تهران را به عهده گرفتم این مجموعه با نارساییهای ساختاری روبرو بود که با تلاش همکارانمان در این مرکز، خللی در فعالیتهای پردیس تئاتر تهران ایجاد نکرد. البته این نقصانها در حال حاضر به حداقل رسیده است.
وی در ادامه با نگاهی به دوران سخت همهگیری کرونا به فعالیتهای گسترده پردیس تئاتر تهران در این دوران اشاره کرد و گفت: در ایامی که تمامی سالنهای تئاتر تعطیل بود، مجموعه پردیس تئاتر تهران با حمایت از دوستداران هنر نمایش، به مخاطبین خدمات ارائه میکرد و با حداکثر ظرفیت در تلاش بود تا در این امر خطیر وقفهای پیش نیاید.
عالمبخش تصریح کرد: در همین ایام، برنامههای متنوعی بصورت مجازی برگزار میشد که میتوان به عنوان دستاوردهای ویژهای از آنها نام برد.
رئیس سابق پردیس تئاتر تهران در ادامه بر همکاریهای گسترده برون سازمانی و مشارکتی این مجموعه تاکید کرد و افزود: با همکاری نیروی مقاومت بسیج مالک اشتر، شهرداری منطقه ۱۵، آموزش و پرورش منطقه و… برنامههای مشارکتی بزرگی از قبیل جشنواره تعزیه و جشنواره تئاتر استان تهران برگزار شد.
عالمبخش در ادامه به مدرسه تئاتر اشاره کرد و گفت: در این مدرسه با همکاری اساتید مجرب موفق به برگزاری کلاسهای متعدد در حوزه هنرهای نمایشی و تولید آثار با کیفیتی شدیم که هنرجویان این مدرسه هم اکنون در پروژههای تئاتری و سینمایی مشغول هستند.
رئیس سابق پردیس تئاتر در قسمت دیگری از سخنانش به جشنواره کشوری تئاتر کاغذی اشاره کرد و گفت اجرای این جشنواره با حداقل بودجه یک دستاورد بزرگ برای پردیس تئاتر تهران بود.
وی در خاتمه به ارائه توضیحاتی درباره کانونهای تخصص پردیس تئاتر تهران پرداخت و گفت: فعالیتهای کانونهای تخصصی و مردم نهاد باید ادامهدار باشد و با همکاری آنها میتوان به اجراهای متنوعتر رسید.
عالمبخش همچنین از زحمات تک تک پرسنل مجموعه تشکر کرد و افزود: این توفیقات بدون همراهی همکارانم در پردیس تئاتر تهران امکان پذیر نبود.
تلاش میکنیم پردیس تئاتر تهران را به جایگاه واقعی آن نزدیک کنیم
امین اشرفی سرپرست جدید پردیس تئاتر تهران با ارائه توضیحاتی در خصوص خانه نمایش از مجموعههای جدید در سازمان فرهنگی هنری شهرداری گفت: سابقه آشنایی من با پردیس تئاتر تهران به برگزاری جشنواره سیمرغ بر میگردد. از کاستیهای مجموعه آگاه هستم و بر رفع آنها تا حد امکان متمرکز خواهم شد.
وی ادامه داد: تلاش میکنیم با تبیین برنامههای متقاوت در این مجموعه، پیشرفت قابل ملاحظهای را شاهد باشیم و بتوانیم با حرکتی مداوم و پیوسته این مجموعه را به جایگاه واقعی آن نزدیک کنیم.
کارنامه قابل قبول پردیس تئاتر تهران در دوران کرونا
امیر حسین سمیعی معاون هنری سازمان فرهنگی هنری ضمن بیان بخشی از برنامههای پردیس تئاتر تهران در دوران کرونا گفت: دوران کرونا هنر نمایش و چالشهای این حوزه را بخصوص در فضای مجازی نشان داد، چون این هنر به شدت به حضور مخاطب وابسته است، ولی خوشبختانه در این زمان پردیس تئاتر تهران با عملکردی متفاوت در این حوزه کارنامه قابل قبولی از خود ارائه داد.
سمیعی همچنین به برنامه «روایت حبیب» ویژه سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی به عنوان آخرین برنامه سازمان فرهنگی هنری شهرداری اشاره کرد.
در پایان این مراسم متن معارفه امین اشرفی به عنوان سرپرست جدید پردیس تئاتر تهران قرائت و حکم جدید ریاست این مرکز به وی اهدا شد. همچنین از زحمات حسین عالمبخش ریاست سابق پردیس تئاتر تهران قدردانی به عمل آمد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.