«پروندههای راکد» چهارمین اثر سیمون سنت جیمز، نویسنده کانادایی است. او یکی از موفقترین نویسندگان معمایینویس امروز جهان به شمار میرود. هوش سرشار سیمون سنت جیمز در خلق فضاهای دلهرهآور او را به نویسندهای نوآور در این ژانر تبدیل کرده. رمانهایش تاکنون توانسته جوایز مهمی از جمله جایزه ارزشمند آرتور آلیس را بدست آورد و […]
«پروندههای راکد» چهارمین اثر سیمون سنت جیمز، نویسنده کانادایی است. او یکی از موفقترین نویسندگان معمایینویس امروز جهان به شمار میرود. هوش سرشار سیمون سنت جیمز در خلق فضاهای دلهرهآور او را به نویسندهای نوآور در این ژانر تبدیل کرده. رمانهایش تاکنون توانسته جوایز مهمی از جمله جایزه ارزشمند آرتور آلیس را بدست آورد و طنین معماها و رازهای قصههایش جهانی شود.
رمان «پروندههای راکد»، شرح ماجرایی از سلسله قتلهایی هولناک است. دو قتل مروز، تکاندهنده و مشابه در سال ۱۹۷۷ در منطقه اُرگان در کِلرلِیک فصل افتتاحیه کتاب است. از سوی دیگر، دختری جوان به نام شِی که منشی است، وبسایتی را به نام پروندههای راکداداره میکند. پروندههایی با رازهایی مگو که هرگز بهجایی نرسیدهاند. در این میان زنی ثروتمند و مرموز به نام بث گریر که پیش از این توانسته بهخاطر جرمهایی مشابه تبرئه شود و از مهلکه بگریزد، توجه شی را به خود جلب میکند. او طی یک اتفاق میتواند به بث گریر نزدیک شده و به خانه مجللاش راه یابد، با این منظور که قصد دارد برای وبسایت خود با او مصاحبه کند. این رفت و آمدها شروع اتفاقات نامتعارف، نابهنجار و هولناک و نیز شروع احساسات دوگانه شخصیت اصلی رمان در تلاش برای یافتن منشا خطرات و اتفاقات است.
رمان «پروندههای راکد» علاوه بر هیجان، معما، وحشت و ترس، موضوعی جسورانه نیز دارد. کتاب در سال ۲۰۲۲ منتشر شده و توانسته افق جدیدی در ذهن مخاطبان رمان ژانر ایجاد کند و با استقبال کمنظیری در سراسر جهان مواجه شود. این اثر را نشر نون با فاصله اندکی از چاپ جهانی آن، با ترجمة روان یاسمن ثانوی روانه بازار کتاب کرده است.
۵۵۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.