سینمای ایران این هفته در مجموع ۱۵ میلیارد و ۳۴۲ میلیون و ۶۲۲ هزار مخاطب داشت که این مقدار نسبت به هفته گذشته روند صعودی داشته است. همچنین سه شنبه ۲۲ شهریور با رشد ۱۷ درصدی تماشگران نسبت به هفته گذشته پرفروشترین روز ۱۴۰۱ اعلام شد. از این رو انیمیشن «پسر دلفینی» به کارگردانی و […]
سینمای ایران این هفته در مجموع ۱۵ میلیارد و ۳۴۲ میلیون و ۶۲۲ هزار مخاطب داشت که این مقدار نسبت به هفته گذشته روند صعودی داشته است. همچنین سه شنبه ۲۲ شهریور با رشد ۱۷ درصدی تماشگران نسبت به هفته گذشته پرفروشترین روز ۱۴۰۱ اعلام شد. از این رو انیمیشن «پسر دلفینی» به کارگردانی و نویسندگی محمد خیراندیش در هفته سوم اکران خود در صدر جدول سینماها قرار گرفت. پسر دلفینی این هفته با فروش ۱۶۴ هزار قطعه بلیط به ارزش ۴ میلیارد و دویست میلیون تومان و فروش کل ۶ میلیارد و صد میلیون تومان توانست مخاطبان بسیاری را به سوی خود جلب کند.
فیلم اجتماعی «ابلق» به کارگردانی نرگس آبیار در چهارمین هفته نمایش خود از مرز فروش ۱۳ میلیاردی خود عبور کرد. ابلق این هفته با فروش ۱۰۹ هزار قطعه بلیت به ارزش ۳ میلیارد و ۱۵۸ میلیون تومان، توانست در رتبه دوم جدول فروش سینماها قرار گیرد.
فیلم سینمایی «انفرادی» اثر سیدمسعود اطیابی توانست ۹۷ هزار قطعه بلیت به ارزش ۲ میلیارد و ۶۳۹ میلیون تومان را به فروش برساند و در رتبه سوم جدول سینماها قرار گیرد.
«دوزیست» به کارگردانی برزو نیکنژاد، در هفته پنجم نمایش خود با فروش ۸۱ هزار قطعه بلیت به ارزش ۲ میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان توانست رتبه چهارم جدول فروش سینماها را از آن خود کند.
فیلم «تیتی» ساخته آیدا پناهنده با جذب ۳۷ هزار تماشاگر و فروش ۱ میلیارد و ۱۱۳ میلیون تومانی، در رتبه پنجم جدول فروش هفتگی قرار گرفت.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.