در بیانیه این جشنواره با یادآوری پیام شفاهی رهبر معظم انقلاب خطاب به اکران کنندگان مردمی جشنواره عمار آمده است: «کار (اکران کنندگان) کار با ارزشی است، چون اگر چنانچه اینها نباشند، کسی که تولید میکند کارش بیفایده خواهد بود. اینها کسانی هستند که به کار او فایده میبخشند.» رهبرانقلاب ۱۴ دی ۹۶ خطشکنی، جسارت، […]
در بیانیه این جشنواره با یادآوری پیام شفاهی رهبر معظم انقلاب خطاب به اکران کنندگان مردمی جشنواره عمار آمده است:
«کار (اکران کنندگان) کار با ارزشی است، چون اگر چنانچه اینها نباشند، کسی که تولید میکند کارش بیفایده خواهد بود. اینها کسانی هستند که به کار او فایده میبخشند.» رهبرانقلاب ۱۴ دی ۹۶
خطشکنی، جسارت، اولویتمندی، واقعی بودن، خودباوری و امیدبخشی، بههنگامی، ترویج اسلام ناب و تضعیف اسلام آمریکایی، روشنگری، نقد درونگفتمانی، نگاه بومی با افق جهانی، مردمنمایی، مسئولیتمحوری و… از جمله موضوعات و رویکردهایی هستند که جشنواره مردمی فیلم عمار، تشویق، تقویت و روایت آثار و تولیدات متناسب با آنها را از رسالتهای خود میشمارد.
در همین راستا و با تقدیر از تلاشهای اکرانکنندگان مردمی جشنواره در سرتاسر کشور، دبیرخانه جشنواره، پوستر طراحی شده توسط اکرانکنندگان مردمی استان خوزستان را به عنوان پوستر فراخوان سیزدهمین دوره خود انتخاب میکند؛ بنابراین گزارش، سیزدهمین دوره این جشنواره، در پنج بخش «رقابت اصلی»، «جوایز مردمی»، «فیلم ما»، «اکران مردمی» و «قصه ما» برگزار میشود.
در بخش «رقابت اصلی» جشنواره آثار دریافتی با قالبهای داستانی، مستند، پویانمایی، نماهنگ، تولیدات تلویزیونی، فیلم ما و فیلمنامه و در موضوعات «رویای ایرانی»، «نقد درون گفتمانی» «حافظه ملی»، «جنگ اقتصادی»، «جنگ نرم»، «ملت قهرمان»، «نهضت جهانی مستضعفین» و «فتنه۸۸» با هم به رقابت میپردازند.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.