به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، طبق نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی، ۸۹.۷ درصد فوتبال دوستان از طریق تلویزیون پیگیر مسابقات جامجهانی فوتبال ۲۰۲۲ قطر بودهاند. همچنین ۸۲.۱ درصد عملکرد صداوسیما را در زمینه کیفیت تصویر، ۸۱.۸ درصد در زمینه کیفیت صدا و ۶۹.۵ درصد در زمینه تسلط گزارشگران در حد زیاد، موفق دانستهاند و به طور […]
به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، طبق نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی، ۸۹.۷ درصد فوتبال دوستان از طریق تلویزیون پیگیر مسابقات جامجهانی فوتبال ۲۰۲۲ قطر بودهاند.
همچنین ۸۲.۱ درصد عملکرد صداوسیما را در زمینه کیفیت تصویر، ۸۱.۸ درصد در زمینه کیفیت صدا و ۶۹.۵ درصد در زمینه تسلط گزارشگران در حد زیاد، موفق دانستهاند و به طور کلی ۷۱ درصد از پخش مسابقات از صداوسیما در حد زیاد، راضی بودهاند.
بنا به همین گزارش برنامههای جام ۲۰۲۲ از شبکه ۳ با ۳۸.۲ درصد و جام ۲۲ از شبکه ورزش با ۱۰.۸ درصد، پربینندهترین ویژه برنامههای فوتبالی بودهاند. نکته حائز اهمیت اینکه ۳۰.۵ درصد نیز از تلوبیون برای دیدن مسابقات فوتبال و بازپخش آن استفاده کردهاند.
ویژه برنامه جام ۲۰۲۲ از جمعه ۲۷ آبان با اجرای محمدرضا احمدی و محمد حسین میثاقی روی آنتن می رود.
دیدار ایران و آمریکا با ۷۷.۸ درصد بیننده، پربیننده ترین بازی و بازی با ولز و انگلیس به ترتیب با ۶۷.۸ درصد و ۶۴.۵ درصد در ردههای بعدی میزان بینندگان بازی تیم ملی کشورمان در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر بوده اند. جالب اینکه پربینندهترین بازی ایران در جامجهانی پیشین، دیدار با پرتغال بود که ۷۳.۷ بیننده داشت و دیدارهای ایران با اسپانیا و مراکش به ترتیب ۷۰.۸ و ۶۹.۸ بیننده داشته است.
۵۵۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.