به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیلم کوتاه «چپ دست» به نویسندگی و کارگردانی نسرین محمدپور و تهیهکنندگی فریبا عرب (کمپانی CHOSEN IMAGE) به بخش مسابقه بیست و سومین جشنواره بین المللی فیلم دِدسنتر در اوکلاهمای آمریکا راه یافت و در کنار ۳ فیلم کوتاه ایرانی دیگر به رقابت میپردازد. ست و سومین جشنواره بین المللی فیلم […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیلم کوتاه «چپ دست» به نویسندگی و کارگردانی نسرین محمدپور و تهیهکنندگی فریبا عرب (کمپانی CHOSEN IMAGE) به بخش مسابقه بیست و سومین جشنواره بین المللی فیلم دِدسنتر در اوکلاهمای آمریکا راه یافت و در کنار ۳ فیلم کوتاه ایرانی دیگر به رقابت میپردازد.
ست و سومین جشنواره بین المللی فیلم دِدسنتر ۱۸ تا ۲۱ خرداد ماه ۱۴۰۲ مصادف با ۸ تا ۱۱ ژوئن در اوکلاهمای آمریکا برگزار میشود و برگزیدگان آن در بخش های بهترین فیلم کوتاه و بهترین انیمیشن کوتاه به آکادمی اسکار معرفی خواهند شد.
فیلم کوتاه «چپ دست» پیش از این علاوه بر حضور در جشنوارههای معتبر خارجی، از بیست و چهارمین دوره جشنواره فیلم زنان سئول(در بخش رقابت آسیایی) و جشنواره Gobeklitepe international ترکیه (جایزه ویژه تماشاگران) را دریافت کرده است.
در خلاصه داستان فیلم کوتاه «چپ دست» ۱۵ دقیقهای آمده است: «مریم تصمیمی بزرگ در سر دارد و قصد دارد کاری انجام دهد و خود را برای این کار آماده میکند اما…»
یاسمن نصیری، رهام اسدی، سهیل رضایی، لیلا دلیر، رضا موسی زاده گلستانی، علی جوان، ناصر شجاعیفر، رضا لیودانی، رحیم اسدی، شهرزاد خوشخو، مصطفی رضایی، مسعود خانزاده، تکتم محمدی و محمدامین مجدی، بازیگران این فیلم کوتاه هستند.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.