در گفتوگو با ماجرانیوز مطرح شد؛ کاظم نظری، مدیر کل هنرهای نمایشی در خصوص برنامههای اربعینی گفت: برنامه هنرهای نمایشی در ده شب آخر صفر در مقابل تالار تئاتر شهر برگزار میشود که این شبها ده مجلس از گروههای برتر کشور را داریم که اجرای دارند. او در خصوص برنامههای روز اربعین بیان کرد: برنامهای […]
در گفتوگو با ماجرانیوز مطرح شد؛
کاظم نظری، مدیر کل هنرهای نمایشی در خصوص برنامههای اربعینی گفت: برنامه هنرهای نمایشی در ده شب آخر صفر در مقابل تالار تئاتر شهر برگزار میشود که این شبها ده مجلس از گروههای برتر کشور را داریم که اجرای دارند.
او در خصوص برنامههای روز اربعین بیان کرد: برنامهای به نام کاروان هنرهای نمایشی آیینه داران آفتاب در روز اربعین برگزار میشود. این کاروان برنامههایی همچون؛ پرده خوانی، نقالی ، مقتل خوانی و روایت گری خواهد داشت. همچنین در این روز مجالس تعزیه در موکبهای تعزیه را داریم که این مجالس از جمله مجالس شهادت حضرت عباس(ع)، امام حسین(ع)، قاسم بن حسن(ع) و حر خواهد بود.
موکب هنرهای نمایشی
نظری گفت: همچنین موکب هنرهای نمایشی را خواهیم داشت که اجرای نمایش اشک و مشک را دارد. بازسازی کاروان اسرای دشت کربلا، اجرای پرفورمنس و اجرای تئاتر خیابانی نمونههایی از آن هستند.
موکب آیین عاشورایی
نظری افزود: موکب آیینهای عاشورایی را در روز اربعین خواهیم داشت که آیین های عزادارای گیل و دیلم ، شروه خوانی و سنج و دمام را را داریم. در این مراسم از ۱۵۰ هنرمند کشور دعوت کردهایم که انشاءالله در روز اربعین از میدان امام حسین(ع) تا شهر ری، شاه عبدالعظیم برنامههای خودشان را اجرا کنند که یکی از بزرگترین کاروان های هنرهای نمایشی به شمار میرود.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.