جشنواره بینالمللی فیلم پالم اسپرینگز برندگان دوره سی و چهارم خود را معرفی کرد و «سن اومر» ساخته آلیس دیوپ را با اهدای جایزه فیپرشی از هیات منتقدان بینالمللی ستود. این فیلم دادگاهی نماینده فرانسه در اسکار امسال هم هست. از سوی دیگر «کشتن ببر» بهترین فیلم مستند جشنواره شد و «لعنت شده گریه نکن» […]
جشنواره بینالمللی فیلم پالم اسپرینگز برندگان دوره سی و چهارم خود را معرفی کرد و «سن اومر» ساخته آلیس دیوپ را با اهدای جایزه فیپرشی از هیات منتقدان بینالمللی ستود. این فیلم دادگاهی نماینده فرانسه در اسکار امسال هم هست.
از سوی دیگر «کشتن ببر» بهترین فیلم مستند جشنواره شد و «لعنت شده گریه نکن» جایزه صدا و نگاه جدید را برد.
هیات داوران فیپرشی از «سن اومر» به عنوان فیلمی یاد کردند که پویایی زنان سیاهپوست فرانسه معاصر را بررسی میکند. «کشتن ببر» ساخته نیشا پهوجا نیز برای حساسیت فیلمساز به ضبط سریع سوژه و تغییر لحنها و خلق داستانی تاثیرگذار تحسین شد.
جایزه فیپرشی بازیگری به اوکسانا چرکاشینا برای «کلوندایک» و علی جونجو برای «جویلند» رسید و جایزه فیپرشی فیلمنامهنویسی به کارلا سیمون و آرنو ویلارو برای «آلکاراس» اهدا شد.
«رایسبوی میخوابد» جایزه جوان سینما را برد و «شیلی ۷۶» جایزه بهترین فیلم ایبرو-آمریکایی را در بخش بهترین فیلم از آمریکای لاتین، اسپانیا یا پرتغال دریافت کرد.
جشنواره پالم اسپرینگز که از ۶ تا ۱۶ ژانویه برگزار شد در مجموع ۱۳۴ فیلم از ۶۱ کشور را به نمایش درآورد که ۲۷ فیلم در این میان برای اولین بار اکران میشدند. امسال قرار است یک جشنواره فیلم کوتاه پالم اسپرینگز نیز از ۲۰ تا ۲۶ ژوئن برگزار شود.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.