مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره اجرای کنسرت همایون شجریان در تخت جمشید ابراز بیاطلاعی کرد و گفت: هنوز ابلاغیه و مجوزی به استان فارس نرسیده است. سیدموید محسننژاد در گفتوگو با ماجرانیوز درباره خبر منتشر شده در ارتباط با اجرای کنسرت همایون شجریان در میراث جهانی تخت جمشید، اظهار کرد: نسبت به […]
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره اجرای کنسرت همایون شجریان در تخت جمشید ابراز بیاطلاعی کرد و گفت: هنوز ابلاغیه و مجوزی به استان فارس نرسیده است.
سیدموید محسننژاد در گفتوگو با ماجرانیوز درباره خبر منتشر شده در ارتباط با اجرای کنسرت همایون شجریان در میراث جهانی تخت جمشید، اظهار کرد: نسبت به این موضوع کلا بیاطلاع هستم. از طرفی، افرادی که تمایل دارند در محوطهها و بناهای تاریخی در سطح استانها برنامه فرهنگی اجرا کنند، ملزم هستند از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مجوز دریافت کنند.
وی افزود: تا کنون مجوز و یا ابلاغیهای درباره اجرای کنسرت در تخت جمشید از جانب وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به استان فارس نرسیده است.
ماجرانیوز همچنین کسب اطلاع کرد که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فعلا مجوزی برای اجرای کنسرت همایون شجریان در میراث جهانی تخت جمشید صادر نکرده است، اما بحث آن در برخی رسانهها با این مضمون که استان فارس و مجموعه تاریخی تخت جمشید از نخستین انتخابهای همایون شجریان برای اجرای برنامه در سال آینده است و برنامهریزی برای دریافت مجوزها آغاز شده، مطرح شده است. همایون شجریان نیز در تایید و یا رد انتخاب تخت جمشید به عنوان محل برگزاری کنسرت، تا کنون اظهارنظری نداشته است.
جلال رشیدی کوچی ـ نماینده مردم مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در مجلس ـ اما در اینباره اظهار کرده است: با توجه به مکاتبات و تعاملات انجامشده با سازمانهای مرتبط، این موضوع در دست پیگیری جدی است و در زمان پیشنهادی، میراث جهانی تخت جمشید میزبان همایون شجریان و علاقهمندان خواهد بود.
اجرای کنسرت و پروژههای فیلمسازی در محوطهها و بناهای تاریخی، به دلیل آسیبی که وارد میکنند، همواره محل بحث و اعتراض فعالان و دوستداران میراث فرهنگی بوده است. از همین رو، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که مسؤولیت حفاظت و نگهداری میراث تاریخی را به عهده دارد، در سال ۱۳۹۸ در پی تکرار خسارتهایی که به برخی از این بناها در جریان اجرای پروژههای فرهنگی وارد شد، ضوابطی را تنظیم کرد تا تحت شرایطی خاص، مجوز اجرای برنامه در امکان فرهنگی را صادر کند. هرچند در این سالها به رغم وجود چنین دستورالعمل و ضوابطی، برخی اماکن تاریخی با شرایط ابهامآمیزی در اختیار برخی فیلمسازان قرار گرفته است.
انتهای پیام
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.