فیلم کوتاه «کَتوُمَن» به کارگردانی و تهیهکنندگی هادی شیبانی و کمپانی راویندر داکا تلهفیلمز به چهل و دومین جشنواره گراسیموف روسیه، سی و پنجمین جشنواره اکس گراند آلمان و بیست و یکمین دوره جشنواره ماگما ایتالیا راه یافت. جشنواره فیلم دانشجویی مؤسسه سینمایی گراسیموف در سال ۱۹۶۱ با حمایت وزارت فرهنگ روسیه، تأسیس شد. این […]
فیلم کوتاه «کَتوُمَن» به کارگردانی و تهیهکنندگی هادی شیبانی و کمپانی راویندر داکا تلهفیلمز به چهل و دومین جشنواره گراسیموف روسیه، سی و پنجمین جشنواره اکس گراند آلمان و بیست و یکمین دوره جشنواره ماگما ایتالیا راه یافت.
جشنواره فیلم دانشجویی مؤسسه سینمایی گراسیموف در سال ۱۹۶۱ با حمایت وزارت فرهنگ روسیه، تأسیس شد. این مؤسسه، قدیمیترین مدرسه سینمایی جهان است.
در بخش مسابقه بینالملل این دوره از جشنواره گراسیموف، ۶۲ فیلم دانشجویی از ۳۸ کشور به رقابت میپردازند. این بخش جشنواره از تاریخ ۱۴ الی ۱۸ نوامبر ۲۰۲۲ در حال برگزاری است. فیلم کوتاه کَتوُمَن به کارگردانی هادی شیبانی بهعنوان تنها نماینده انجمن سینمای جوانان ایران در بخش مسابقه حضور دارد.
جشنواره فیلم اکسگراند
جشنواره فیلم اکسگراند یکی از جشنوارههای معتبر سینمایی آلمان برای فیلمسازان مستقل در سراسر دنیاست. در بیشتر از دو هزار فیلم ثبتشده برای این دوره از جشنواره اکس گراند، ۱۵۰ اثر از ۴۵ کشور جهان برای رقابت انتخاب شدهاند.
سینمای ایران در این جشنواره دارای یک بخش اختصاصی است. همچنین سی و پنجمین جشنواره فیلمهای مستقل اکس گراند، ۱۱ تا ۲۰ نوامبر در شهر ویسبادن آلمان برگزار میشود.
جشنواره فیلم کوتاه ماگما
جشنواره فیلم کوتاه ماگما باهدف ارائه فرصتی برای دیدهشدن آثار باارزش و ایجاد پلی بین مخاطبان و گونههای مختلف فیلم کوتاه هرساله فیلمهای کوتاه داستانی، مستند، انیمیشن و تجربی زیر ۲۰ دقیقه را به رقابت میگذارد. جایزه اصلی ماگما به نام «لورنزو وچیو» مؤسس این جشنواره نامگذاری شده است. در این دوره جشنواره، ۲۴ فیلم از ۱۵ کشور جهان به رقابت میپردازند.
بیست و یکمین دوره جشنواره ماگما ۱۴ تا ۱۹ نوامبر ۲۰۲۲ در شهر آچیراله ایتالیا بهصورت حضوری برگزار میشود و سپس فیلمها از تاریخ ۲۰ تا ۲۷ نوامبر در یک پلتفرم بهصورت آنلاین نمایش داده میشود.
حضور «کَتوُمَن» در جشنوارههای متعدد
«کَتوُمَن» اولین فیلم کوتاه هادی شیبانی پیش از حضور در بخش رقابتی این سه جشنواره معتبر، از جشنواره فیفاک تونس، جایزه بهترین فیلم داستانی را از قدیمیترین جشنواره آفریقا کسب کرده و در بیست و دومین دوره جشنواره فیلم جهان زنان در برلین و بیستمین دوره جشنواره مولیزه ایتالیا و جشنواره فرفیلم کوزوو نیز به نمایش درآمده است.
هادی شیبانی، سال ۲۰۱۹ در دوره آموزشی آکادمی فیلم آسیا شهر بوسان کره جنوبی پذیرفته شد. او علاوه بر تجربه تولید فیلم در بوسان با نگارش فیلمنامه «کلکسیون خوشبختی» منتخب مسابقه پیچینگ آسیا پاسیفیک شده است. همچنین در سال ۲۰۲۲ بهعنوان اولین و تنها نماینده ایران، بورسیه اقامتی انجمن بینالمللی تدوینگران فیلم را دریافت کرد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.