به گزارش . ماجرانیوز، در آبان ماه ١٤٠١ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بررسی شد که بر اساس آن در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها، اقلام ماهی قزل آلا با ٢,٧ درصد، کنسرو ماهی تن با ٢.٢ درصد و گوشت گوسفند با ٢.١ […]
به گزارش . ماجرانیوز، در آبان ماه ١٤٠١ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بررسی شد که بر اساس آن در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها، اقلام ماهی قزل آلا با ٢,٧ درصد، کنسرو ماهی تن با ٢.٢ درصد و گوشت گوسفند با ٢.١ درصد بیشترین افزایش قیمت و مرغ ماشینی با ٠.٥- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در گروه نان و غلات، رشته آش با ٢,٧ درصد و برنج ایرانی درجه یک با ٢.٠ درصد بیشترین افزایش قیمت و ماکارونی با ٠.٢- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ٥,٧ درصد و خامه پاستوریزه با ١.٤ درصد است. همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به روغن نباتی جامد با ١.٩- درصد و روغن مایع با ٠.٧- درصد بوده است.
در گروه میوه و خشکبار، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به لیمو ترش با ٧,٨ درصد و هندوانه با ٦.١ درصد است. همچنین در این گروه بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پرتقال با ١٦.٥- درصد و انار با ٦.٩- درصد است.
در گروه سبزیجات و حبوبات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گوجه فرنگی با ١٦,٦ درصد و پیاز با ١٥.٥ درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به بادمجان با ٧.٨- درصد و کدو سبز با ٥.٥- درصد است.
در گروه قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به چای بسته ای خارجی با ٢,١ درصد و سس مایونز با ١.٩ درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به شکر با ٠.٩- درصد و قند با ٠.١- درصد است.
۲۲۳۲۲۵
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون تسهیلات و تجاریسازی صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به حمایتهای بانک ملت از دانشبنیانها گفت: در سال گذشته ۱۹۵ شرکت دانشبنیان موفق به دریافت تسهیلات از این بانک شدند، ضمن آنکه با اهرمیسازی منابع صندوق، ۶۰ شرکت بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از بانک دریافت کردند.
مدیرعامل بانک صادرات ایران در نخستین روز از «همایش ملی حقوق بانکی» استفاده از ابزارهای تأمین مالی زنجیره تأمین را راهبردی مهم در کنترل نقدینگی، کاهش تورم، کمک به رفع ناترازی جریان نقدی تولیدکنندگان، بودجه خانوار و بانکها عنوان کرد و به تشریح دلایل و واقعیتهای اقتصاد ایران در مواجهه با سهم بانکها از تأمین مالی اقتصاد کشور پرداخت.
معاون شعب و بانکداری شرکتی بانک توسعه صادرات ایران، با تبیین برنامه عملیاتی این بانک برای سال ۱۴۰۴، آن را برنامهای تخصصی، هدفمند و مبتنی بر ارتقای بهرهوری توصیف کرد و گفت: شعب بانک به عنوان بازوهای اجرایی، نقش محوری در اجرای راهبرد و سیاستهای بسته اعتباری جدید ایفا خواهند کرد.
خالص درآمد بانک صادرات ایران در فروردین 1404 با یک پرش بلند مواجه شد و با 114 درصد جهش نسبت به فروردین سال 1403 به رقم 26 هزار و 838 میلیارد ریال رسید. نشانهای از استمرار روند مثبت بانکداری یکی از بزرگترین بانکهای ایران که هم از رضایت مشتریان حکایت دارد و هم نویدبخش کیفیت سودسازی وبصادر است.
دیدگاه بسته شده است.