به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آیین گرامیداشت یاد و خاطره هنرمند فقید حبیبالله صادقی در قالب ۴ رویداد هنری با عنوان «یادِ حبیب»، دوشنبه ۲۶ دیماه در حوزه هنری برگزار خواهد شد. طبق برنامهریزی انجام شده، ساعت ۱۵روز دوشنبه ۲۶ دی ماه آیین گشایش نمایشگاه گروهی پوستر و نقاشی در گالری ابوالفضل عالی۱ حوزه هنری برپا […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آیین گرامیداشت یاد و خاطره هنرمند فقید حبیبالله صادقی در قالب ۴ رویداد هنری با عنوان «یادِ حبیب»، دوشنبه ۲۶ دیماه در حوزه هنری برگزار خواهد شد.
طبق برنامهریزی انجام شده، ساعت ۱۵روز دوشنبه ۲۶ دی ماه آیین گشایش نمایشگاه گروهی پوستر و نقاشی در گالری ابوالفضل عالی۱ حوزه هنری برپا می شود.
در این نمایشگاه ۳۲ پوستر از هنرمندانی چون ابوالفضل خسروی، امیر دستمردی، حامد مغروری، حسین یوزباشی، حمید قربانپور، لیلا نیرومند، مجید قادری، محمدرضا دوستمحمدی، وحید حقی، علی وزیریان، یونس رجبی، محمدرضا فراهانی و دانیال فرخ به همراه ۷ تابلوی نقاشی از عبدالحمید قدیریان، صدیقه سلمان، منصوره عالیخانی، کامیار صادقی، حسین عصمتی، علی پتگر و سیدمسعود شجاعی طباطبایی به نمایش در خواهد آمد.
سپس سردیس و ویژهنامه مرحوم صادقی و پس از آن اثر دیده نشده استاد با عنوان «نازنین بانوی دو عالم» رونمایی خواهد شد. در بخش بعدی آیین گرامیداشت زندهیاد صادقی، مستند پرتره هنرمند واحد ۵ ساعت ۱۵:۴۵ در تالار سوره اکران میشود.
فیلم مستند هنرمند واحد۵ به کارگردانی محمدصالح حجتالاسلامی و تهیه کنندگی حسین نشاطی روایتی از زندگی هنری و حرفهای زنده یاد حبیبالله صادقی، نقاش، منتقد هنری، کاریکاتوریست مطرح کشور است که مرداد امسال دار فانی را وداع گفت.
این مستند با حضور حدود ۲۰ چهره مطرح هنری، به مرور ابعاد هنری و فعالیتهای این هنرمند مطرح دهههای اخیر پرداخته است.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.