فیلم سینمایی «شین» به کارگردانی و نویسندگی میثم کزازی که به تهیهکنندگی شهاب حسینی تولید شده و در سیوهشتمین جشنوارهفیلم فجر رونمایی شد، از چهارشنبه شانزدهم شهریور در سینماهای سراسر کشور اکران خواهد شد. شین» یک درام خانوادگی دلهرهآور و رازآلود است و در خلاصه داستان آن آمده است: اثر ظلم در جهان باقی میماند […]
فیلم سینمایی «شین» به کارگردانی و نویسندگی میثم کزازی که به تهیهکنندگی شهاب حسینی تولید شده و در سیوهشتمین جشنوارهفیلم فجر رونمایی شد، از چهارشنبه شانزدهم شهریور در سینماهای سراسر کشور اکران خواهد شد.
شین» یک درام خانوادگی دلهرهآور و رازآلود است و در خلاصه داستان آن آمده است: اثر ظلم در جهان باقی میماند و همیشه فرصتکافی برای جبران در اختیار نداریم… این را نوشین در پی کشف راز خانوادگیشان با تمام وجود درمییابد.
در این فیلم سینمایی شهاب حسینی در کنار تهیهکنندگی به عنوان مشاور کارگردان و بازیگر هم حضور دارد و جمشید هاشمپور، علیشادمان، محمود پاکنیت، هوشنگ توکلی، زندهیاد سیامک اطلسی، آتش تقیپور، افسانه ناصری، غزال نظر، حسین عابدینی، محمودبصیری، فخرالدین صدیق شریف، ناهید مسلمی، فرزین محدث و مهدی بجستانی دیگر بازیگرانی هستند که در این فیلم سینمایی ایفاینقش کردهاند.
دیگر عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: علیرضا برازنده؛ صدابردار: کامران کیان ارثی؛ طراح صحنه و لباس: میلاد کزازی؛ طراح چهره پردازی: سیدجلالموسوی؛ تدوین اولیه: میثم مولایی؛ تدوین نهایی: شهرام ابراهیمی، شهاب حسینی؛ طراحی و ترکیب صدا: حسین قورچیان؛ موسیقی: میثم کزازی؛ طراح جلوههای ویژه بصری: یاشین نهانی؛ مدیر تولید: محمد شهبازی؛ بازیگران خردسال: حنا مک نلی، امیرعلی حسینی،هستی اسماعیلی؛ سرمايهگذاران: مهدی سلسله، محمدرضا صفاییفر، احسان پازوكى، شهاب حسینی؛ مجری طرح: موسسه ندایهفت شهاب آسمان؛ مدیریت امور پس از تولید: ایلیا مهرعلیزاده؛ پشتیبانی امور پس از تولید: ساناز ارجمند و مشاور رسانهای: فاطمهپاقلعهنژاد
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.