چهارمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران در ادامه فعالیتهای پژوهشی انجمن سینمای جوانان ایران و با هدف تولید محتوای تخصصی برای فیلمسازان فعال در حوزه فیلم کوتاه، شنبه ۲۶ آذرماه ۱۴۰۱ در «خانا» یا خانه اندیشه ورزان برگزار میشود. این دوره از همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران با ارائه شش مقاله علمی همراه است و […]
چهارمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران در ادامه فعالیتهای پژوهشی انجمن سینمای جوانان ایران و با هدف تولید محتوای تخصصی برای فیلمسازان فعال در حوزه فیلم کوتاه، شنبه ۲۶ آذرماه ۱۴۰۱ در «خانا» یا خانه اندیشه ورزان برگزار میشود.
این دوره از همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران با ارائه شش مقاله علمی همراه است و منصور براهیمی پژوهشگر، مدرس، نویسنده و مترجم در حوزه سینما و تئاتر، به عنوان دبیر علمی با همراهی هیات علمی، این مقالات را ارزیابی میکنند.
چهارمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران بر محوریت ژانر در سینمای کوتاه تمرکز دارد و تجارب سه دوره گذشته آن نشان داده است که در حوزه پژوهش فیلم کوتاه آنچه بیش از همه میتواند مفید باشد، امکان استخراج نتایجی است که بتواند در روند ارتقای کیفی تولید (از ایده تا اجرا) تاثیر گذار باشد؛ بنابراین همایش چهارم با هدف جستجوی راهکارهای نوین برای دستیابی به ابزارها و ساختارهای متفاوت روایتگری و قصهگویی در قالب ژانر که از طریق پیوند فیلم کوتاه با حوزههای دیگر پدید میآید، برنامه ریزی شده است.
عناوین شش مقاله راهیافته به بخش اصلی چهارمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران به شرح زیر است:
«مکان به مثابه کاراکتر در فیلم کوتاه ژانر وحشت با مطالعه موردی آثار دهه اخیر ایران و جهان» پژوهشگر: فرناز قرهداغی
«سینمای وحشت فولکلور: غنای فرهنگی و جذب مخاطب در فیلم کوتاه» پژوهشگر: کیوان شمشیربیگی و کیانوش جهاندیده
«مطالعه تطبیقی تنوع ژانری در فیلمهای کوتاه سالهای اخیر جهان و تولیدات مورد حمایت انجمن سینمای جوانان ایران به مثابه حامی راهبردی فیلم کوتاه در ایران» پژوهشگر: مجید کیانیان
«عجایبنگاری و فیلم کوتاه؛ بررسی ظرفیتهای نمایشی عجایبنامههای ایرانی جهت اقتباس سینمایی در ژانر وحشت» پژوهشگر: سام ایزدی
«ژانر در جایگاه کنشگر؛ تحلیل نشانهشناسانه تمثیلهای سیاسی-اجتماعی در فیلمهای کوتاه ژانر وحشت» پژوهشگر: سام ایزدی
«ژانر کوتاه، ژانر بلند؛ آیا فیلمهای ژانری کوتاه از همان الگوهای ژانری فیلمهای بلند پیروی میکنند؟» پژوهشگر: پیمان فلاحی
چهارمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران شنبه ۲۶ آذرماه ۱۴۰۱ ساعت ۱۵ در «خانا» یا خانه اندیشهورزان واقع در خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ولیعصر (عج) و برادران مظفر، شماره ۹۰۷ برگزار میشود و علاقهمندان و دانشجویان سینما و تئاتر میتوانند در این همایش به صورت آزاد شرکت کنند.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.