هجدهین دوره جشنواره بینالمللی فیلم کودکان میزبان فیلم کوتاه « ۹ ساعت با هانا» بهکارگردانی و تهیهکنندگی حسین فیروزه خواهد بود. جشنواره بینالمللی فیلم کودکان سیاتل (Children’s Film Festival Seattle) از سال ۲۰۰۵، به بزرگترین جشنواره فیلم در ساحل غربی تبدیل شده است که به کودکان و خانوادههای آنها اختصاص دارد. انجمن فیلم شمال غربی، […]
هجدهین دوره جشنواره بینالمللی فیلم کودکان میزبان فیلم کوتاه « ۹ ساعت با هانا» بهکارگردانی و تهیهکنندگی حسین فیروزه خواهد بود.
جشنواره بینالمللی فیلم کودکان سیاتل (Children’s Film Festival Seattle) از سال ۲۰۰۵، به بزرگترین جشنواره فیلم در ساحل غربی تبدیل شده است که به کودکان و خانوادههای آنها اختصاص دارد.
انجمن فیلم شمال غربی، هرساله فیلمهای بینالمللی کودکان را از دهها کشور انتخاب میکند و به نمایش و رقابت میگذارد. از این رو انیمیشن، فیلمهای بلند، فیلمهای کوتاه و کارگاههای عملی از بخشهای این جشنواره هستند.
جشنواره بینالمللی فیلم کودکان سیاتل (CFFS) یک محیط شاد و پویا را فراهم میکند که هدف آن الهام بخشیدن به نسلهای جوان برای مشارکت بهعنوان عوامل تغییر در جوامع محلی و جهانی است و با دیدگاه برابری نژادی و جنسیتی، فراگیری، عدالت اجتماعی و آگاهی جهانی فعالیت میکند.
این جشنواره بر داستانسرایی بصری تأکید دارد که بر تجربه دوران کودکی متمرکز است؛ داستانهایی که کمتر در رسانههای جریان اصلی بازنمایی شدهاند و الهام بخش همدلی، درک و دیدگاهی متفاوت از جهان هستند.
آیدان ریاحی، حسن رضایی، هستی عباسی، مهشید الفپور و زهره دینپور بازیگران فیلم کوتاه «۹ ساعت با هانا» هستند. همچنین سایر عوامل ساخت این فیلم عبارتاند از: تهیهکننده، تدوین، نویسنده و کارگردان: حسین فیروزه، مدیر فیلمبرداری: نوید آقایی، دستیار اول کارگردان: علی دلفراز، مدیر تولید: حسن رضایی، طراح صحنه: فاطمه اصغری، اصلاح رنگ: احمد صادقی، صدابرداران: نوح امانی و سعید رجبعلیزاده، منشی صحنه: راضیه صداقت، مربی زبان کردی: حسن رضایی، گریم: غزال ناصری، طراح لباس: فاطمه حیدرزاده، صداگذاری: فاطمه اصغری، مترجم زبان انگلیسی: مرتضی سبحانیزاده، طراح پوستر: محمد غفوری، عکاس پشت صحنه: جلال براتزاده
هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم کودکان سیاتل ۳ تا ۱۲ فوریه ۲۰۲۳ (۱۴ تا ۲۳ بهمن ماه) برگزار خواهد شد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.