به گزارش ماجرانیوز، سازمانهای پروژه محور در جهان امروز، نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی ایفا میکنند. سازمانهایی که برای اجرای پروژههای خاص تشکیل شده و به جای ساختارهای سنتی و سلسلهمراتبی، بر پایه پروژهها و وظایف مشخص فعالیت میکنند. تبدیل شرکتهای بیمه به سازمانهای پروژه محور، یکی از نقاط عطف در مدیریت سازمانی است که میتواند منجر به بهبود عملکرد، کاهش هزینهها و افزایش رضایت مشتریان شرکتهای بیمه شود.
مزیت اصلی این تحول، افزایش بهرهوری و کارایی است. هر پروژه به عنوان یک واحد مستقل مدیریت میشود و تیمهای متخصص برای هر پروژه تشکیل میشوند. این رویکرد همچنین باعث افزایش انگیزه و تعهد کارکنان نسبت به پروژهها میشود، زیرا آنها احساس میکنند نقش مهمی در موفقیت پروژه دارند. سازمانهای پروژه محور، همچنین بهبود مستمر و پیشرفت سازمان را فراهم میکنند. با تمرکز بر پروژهها و اهداف خاص، سازمانها میتوانند بهبودهای مستمر را تجربه کرده و به رشد و توسعه پایدار دست یابند. این رویکرد به سازمانها امکان میدهد که به سرعت به تغییرات محیط خارجی واکنش نشان دهند.
بیمههای زندگی پروژه محور، تغییراتی بزرگ در صنعت بیمه
برنامه ششم توسعه اقتصادی کشور تاکید دارد که ضریب نفوذ بیمههای بازرگانی باید در طول اجرای برنامه، به ۷ درصد برسد و سهم بیمههای عمر و زندگی از حق بیمه تولیدی صنعت بیمه، حداقل ۵۰ درصد افزایش یابد. اما با وجود رشد ناکافی بازار بیمههای عمر در سالهای گذشته و فاصله سود بیمههای عمر با نرخ تورم به نظر میرسد ، رسیدن به این هدف ناممکن باشد.
در این میان، طراحی بیمههای زندگی پروژه محور، با فراهم آوردن امکان سرمایهگذاری واقعی در اقتصاد و تولید، نه تنها نقش مهمی در جهش تولید ایفا میکند بلکه میتواند در تغییر رویکرد مشتریان به بیمههای زندگی و افزایش رضایت بیمهگذاران نقش زیادی داشته باشد. اقدامی که این بار جلوتر از شرکتهای تخصصی بیمه زندگی، در یک شرکت بیمه جنرال باسابقه و خوشنام صورت گرفته است.
تاراز برای تغییر بزرگ میآید
بیمه البرز با طراحی محصول بیمه زندگی پروژه محور تاراز، طراحی محصولات بیمه زندگی در صنعت بیمه را وارد فاز جدید کرده است. بیمه زندگی پروژه محور بیمه البرز با نام «تاراز»، به بیمهگذاران این امکان را میدهند که از نوع، محل و میزان بازدهی سرمایهگذاری مطلع باشند و در پایان، سهامدار پروژه محل سرمایهگذاری شوند. این محصول، با تمرکز بر سرمایهگذاری در پروژههای اقتصادی، مانند نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاههای خورشیدی که سود تضمینی دارند، طراحی شده است.
طرحهای نوآورانهای مانند طرح «تاراز» که با هدف هدایت نقدینگی به سمت سرمایهگذاری در پروژههای اقتصادی و جهش تولید طراحی شدهاند، از جمله راهکارهای موثر برای افزایش نفوذ بیمههای عمر و ارتقای سهم آنها از بازار بیمه هستند. به گفته موسی رضایی میرقائد – مدیرعامل بیمه البرز، تاکنون سه پروژه مهم اقتصادی در طرح بیمه زندگی پروژه محور تاراز به مرحله امضای قرارداد رسیده است.
بیمهنامه زندگی پروژه محور تاراز که یک بیمهنامه حداکثر ۵ ساله است، علاوه بر پوششهای رایج بیمههای زندگی، یک مزیت سرمایهگذاری ویژه را در اختیار بیمهگذاران قرار میدهد و سرمایه بیمهنامه مشتری، در یک یا چند پروژه بزرگ اقتصادی با بازده مالی بسیار بالا که در بیمه البرز ارزیابی و تائید شده، سرمایهگذاری میشود.
با توجه به نگرانی مردم در مورد افزایش مداوم قیمتها و بالا بودن نرخ تورم، این محصول میتواند نقش مهمی در حفظ سرمایه بیمهگذاران و افزایش قدرت خرید آنها در سالهای آینده داشته باشد. سود تضمینی در این بیمهنامه، حداقل ۲۷ درصد در نظر گرفته شده و ۸۵ درصد سود مازاد بر آن از محل سود سرمایهگذاری در پروژههای بزرگ اقتصادی مانند حوزه نفت و گاز، پتروشیمی و نیروگاههای خورشیدی، به صورت سود مشارکت در منافع به بیمهگذاران به بیمهگذاران پرداخت میشود.
این بیمهنامه یک فرصت بزرگ را برای همه بیمهگذاران فراهم میکند که بدون هیچ ریسکی، در پروژههای بزرگ سرمایهگذاری و سود تضمینی دریافت کنند و در کنار بهره بردن از پوششهای بیمهای، با دریافت سود مشارکت در پایان مدت بیمهنامه، سرمایه خود را حفظ و افزایش دهند و اثرات تورمی را در زندگی خود خنثی کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در پی انتشار خبری کذب در برخی از سایتهای غیرمعتبر و شبکههای اجتماعی، با عنوان تخصیص پاداش به هیأت مدیره بانک دی، به منظور تنویر افکار عمومی اطلاعیهای منتشر شد.
مدیرکل دفتر آیندهپژوهی، مدلسازی و مدیریت اطلاعات اقتصادی وزارت اقتصاد، رشد اقتصادی میانگین ۸ درصد در طول سالهای برنامه هفتم را نیازمند ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیارد دلار سرمایه ثابت خالص دانست و گفت: رشد اقتصادی امسال در نیمه اول مثبت بوده است.
شرکت فولاد خوزستان، به عنوان یکی از پیشگامان صنعت فولاد کشور، با تدوین راهبردهای نوین و برگزاری دوازدهمین جلسه کمیته راهبری، گامی بلند در مسیر توسعه پایدار برداشته است.
بانک ملت در راستای تکمیل سبد محصولات خود، طرح گردونه را مبتنی بر قرعه کشی و بر اساس مانده حساب طراحی و ارائه کرد.