سرمایه‌گذاری چادرملو در بیش از ۷۰ طرح توسعه

مدیرعامل چادرملو با حضور در استودیوی تلویزیونی کیش اینوکس ۲۰۲۴ با اشاره به اهمیّت سرمایه‌گذاری‌های کچاد در طرح‌های توسعه که تضمین‌کنندهٔ حفظ ارزش بازار و تداوم سوددهی آن خواهد بود اظهار داشت: در حال حاضر شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در ۷۲ طرح معدنی، صنعتی و زیر بنایی توسعه به طور کامل و یا مشارکتی سرمایه‌گذاری کرده است.

به گزارش ماجرانیوز، امیرعلی طاهرزاده مدیرعامل چادرملو با حضور در استودیوی تلویزیونی کیش اینوکس ۲۰۲۴ با اشاره به اهمیّت سرمایه‌گذاری‌های کچاد در طرح‌های توسعه که تضمین‌کنندهٔ حفظ ارزش بازار و تداوم سوددهی آن خواهد بود اظهار داشت: در حال حاضر شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در ۷۲ طرح معدنی، صنعتی و زیر بنایی توسعه به طور کامل و یا مشارکتی سرمایه‌گذاری کرده است.
وی با تأکید بر ضرورت بازنگری در میزان حقوق مالکانهٔ لحاظ شده در تدوین لایحهٔ بودجه با توجه به لزوم تأمین نقدینگی در جهت اجرای طرح‌های توسعه و لزوم انجام سرمایه‌گذاری‌ها با امعان‌نظر بر استهلاک زمانی، ارزش سرمایه‌گذاری این ۷۲ طرح را بالغ بر ۹.۶ میلیارد یورو عنوان کرد و افزود: از این میزان سرمایه‌گذاری مبلغ ۴.۳ میلیارد یورو آن سهم کچاد به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم برآورد می‌گردد.
مدیرعامل کچاد همچنین با اعلام خبر آماده شدن معدن آریز (D19) برای استخراج سنگ‌آهن گفت: با توجه به برنامه‌ریزی تأمین خوراک خطوط کنسانترهٔ چادرملو به‌منظور دستیابی به منابع جدید سنگ‌آهن، در شرایط کنونی چند اقدام انجام دادیم که این دستاوردها قابل اهمیّت است. از جملهٔ آنها می‌توان به معدن آریز (D19) اشاره کرد که در این محدوده حدود ۱۸۰ میلیون تن باطله‌برداری انجام داده‌ایم و در حال حاضر دسترسی به سنگ‌آهن میسر و در فاز یک، برنامه‌ریزی استخراج حدود ۲۸ میلیون تن از آن صورت پذیرفته است و هم‌اکنون مراحل اخذ پروانهٔ بهره‌برداری را پیگیری می‌کنیم که ان‌شاءالله با اخذ آن، کار استخراج سنگ‌آهن از این معدن را آغاز خواهیم کرد.
مهندس طاهرزاده در ادامه افزود: در ماه آینده (آذر) عملیات اجرایی آماده‌سازی، آنومالی شمارهٔ ۱۰ با پیش‌بینی ذخیرهٔ اولیهٔ ۴۰ میلیون تن آغاز خواهد شد و طبق برنامه‌ریزی انجام شده در فاز اول حدود ۷ میلیون تن سنگ‌آهن از این معدن از بخش جنوبی استخراج می‌گردد. همچنین تمام تلاش مجموعه بر این است که علاوه بر استفادهٔ بهینه از ذخیرهٔ معدن فعلی چادرملو و فرآوری سنگ‌آهن‌های کم‌عیار معدن و سایر معادن در اختیار، نسبت به تأمین خوراک از محل آنومالی‌های سنگ‌آهنی که در داخل کشور وجود دارد نیز بهره گیرد.
مدیرعامل چادرملو همچنین در گفت‌وگو با خبرنگاران حاضر در این رویداد تصریح کرد: در شرایط فعلی اقتصادی کشور، تمام تلاش مجموعهٔ چادرملو بر این است که با توجه به چشم‌اندازی که اقتصاد کشور از بازار سرمایه و بورس دارد جایگاه ارزش‌آفرینی خود را با اجرای طرح‌های توسعه‌ و استفاده از منابع مالی و روش‌های جدید جذب سرمایه همچنان حفظ کند. ضمن آنکه در حال حاضر سرمایهٔ ثبت شدهٔ شرکت به ۳۷۱۵۰ میلیارد تومان رسیده و پیشنهاد هیئت‌مدیره جهت افزایش سرمایهٔ شرکت در سال جاری از محل سود انباشته، مطالبات حال‌شدهٔ سهامداران و آوردهٔ نقدی به‌منظور پیشبرد طرح‌های توسعهٔ گروه چادرملو ارائه شده است.