به گزارش دنیای بیمه، درآمد بیمه ملت در آذرماه سال ۱۴۰۲ با رشدی ۲۷ درصدی و ثبت تراز مثبت ۳۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته به رقم ۳ هزار و ۴۶۶ میلیارد و ۹۶۸ میلیون ریال رسیده و این شرکت بیمهگر در همین مدت بالغ بر ۲ هزار و ۵۵۳ ممیلیارد و ۳۹۱ میلیون ریال خسارت پرداخت کرده است.
این گزارش میافزاید: درآمد شرکت یادشده در ۹ ماهه نخست امسال ۷۹ درصد بیشتر از ۹ ماه نخست سال گذشته بوده و به رقم ۴۰ هزار و ۲۴۵ میلیارد و ۵۵۴ میلیون ریال رسیده و بیمه ملت در همین بازه زمانی بالغ بر ۱۷ هزار ۲۴۵ میلیارد و ۵۵۴ میلیون ریال خسارت و ایفای تعهد در برابر بیمهشدگاناش داشته است. نتیجه اینکه تراز مثبت ۱۳۳ درصدی به وضوح نشان میدهد که سیاست اصلاح پرتفو جواب داده است. این تغییر را میتوان در ترکیب پرتفوی بیمه ملت به وضوح مشاهده کرد.
از کل فروش بیمه ملت در ۹ ماهه نخست سال جاری ۲۰ درصد سهم رشته درمان، ۲۵ درصد سهم شخص ثالث و حوادث سرنشین، ۶ درصد بدنه خودرو، ۱۰ درصد زندگی و البته ۳۹ درصد سایر رشتهها بوده است. به گونهای که سهم رشتههایی چون آتشسوزی ۹ درصد، نفت و انرژی ۸ درصد، کشتی و هواپیما، ۱۳ درصد و بیمه مسئولیت ۵ درصد برآورد شده است. البته یک عامل بسیار تعیین کننده در خصوص ترکیب فروش بیمه ملت، ناشی از اتکای دیگر بیمهگران به ویژه در پروژههای کلان به واسطه سرمایه بالا و صدرنشینی بیمه ملت در شاخص توانگری مالی است.
شاخص دیگری که میتواند بر استمرار سودسازی این شرکت بیمهای مهر تایید بزند، ترکیب خسارتهای پرداختی است به گونهای که سهم درمان از کل خسارتهای پرداختی در ۹ ماه نخست امسال ۳۳ درصد، ثالث و حوادث سرنشین ۳۶ درصد، بدنه خودرو ۱۲ درصد و زندگی ۱۱ درصد بوده و سهم سایر رشتهها ۸ درصد برآورد شده است. نکته مهم اینکه نسبت خسارت به حق بیمه تولیدی بیمه ملت در ۹ ماهه نخست سال ۱۴۰۰ حدود ۴۶ درصد بوده و در ۹ ماهه نخست سال گذشته به ۶۴ درصد رسیده و حالا با اصلاحات رخ داده در دوران مدیرعاملی یزداندوست این نسبت به ۴۳ درصد در پایان آذرماه امسال رسیده است.
بیمه ملت با سرمایه ثبت شده ۳۰ هزار و ۶۵۷ میلیارد و ۲۱۳ میلیون ریالی موفق شده تا در نیمه نخست امسال سود خالص خود را ۲۳۵ درصد جهش دهد و به ازای هر سهم ۲۳۳ ریال سود شناسایی کند و حالا سهامداران چشمانتظار انتشار گزارش ۹ ماهه هستند چرا که امیدوارند روند سودسازی شرکت با ثبت رکوردهای تازه در کسب درآمد و اصلاح پرتفو ادامه داشته باشد. برداشت اولیه این بود که بیمه ملت در دوران مدیریت یزداندوست اسیر حاشیهها خواهد شد و سیاست او باعث گریز بیمهگذاران بزرگ میشود. اما او در همان ابتدا اعلام کرد که دنبال حفظ بیمهگزاران پرریسک و زیانده نیست حتی اگر باعث رشد فروش این شرکت شده باشند. اما یزداندوست، آگاهانه قراردادهای بزرگ مشتریان زیانده را پس زد و البته اطلاع داشت که این بیمهگذاران با چانهزنی حاضر به پرداخت به موقع و سروقت حق بیمه خود نیستند. هدف او این بود که هم سبد محصولات و خدمات بیمه ملت را متنوع کند و هم پرتفوی این شرکت را از ریسک دور کرده و متوازن سازد چرا که سهامداران دنبال استحکام سودسازی شرکت بودند.
صبر سهامداران و اعتماد هیات مدیره به برنامه یزداندوست باعث شد تا در ۹ ماهه نخست سال جاری درآمد شرکت حتی با خارج کردن بیمهگذاران پرریسک و البته چاق کننده پرتفو، ۸۳ درصد قد بکشد و این تغییر البته نتیجه اعتماد به شبکه فروش هم بود و حتی باعث شد تا فرآیند پرداخت خسارتها هم سرعت بگیرد که رضایت بیمهگذاران را به همراه داشته است. از همین رو میتوان اقبال بازار سرمایه به سهام بیمه ملت را رصد کرد چرا که این شرکت در سال گذشته موفق به رشد ۳۳۷ درصدی سود خالص خود شده بود و سود انباشته آن ۱۷۰ درصد قد کشیده است. از سوی دیگر باید در نظر داشت که کل درآمد بیمه ملت از محل فروش بیمهنامه در سال گذشته ۳۱ هزار و ۸۸۷ میلیارد و ۷۱۰ میلیون ریال بوده و در برآورد بودجه امسال قرار بود که درآمد یادشده تا پایان امسال به ۳۹ هزار و ۷۵۴ میلیارد ریال برساند و حالا رکورد جدیدی ثبت شده و حتی درآمد از محل فروش بیمه از بودجه پیشبینی شده آنهم در ۹ ماه فراتر رفته است. شاید به همین دلیل بود که در برآورد نهایی بودجه، هیات مدیره روی درآمد ۴۸ هزار میلیارد ریالی حساب باز کرده و رویای قابل تحقق یزداندوست رسیدن به پرتفوی ۶۰ هزار میلیاردی ریالی با چاشنی اصلاح پرتفو است. او به تازگی فاش کرده که برای سال آینده هم توقع میرود که بودجه پیشبینی شده محقق شود. پیشبینی بودجه ۱۴۰۳ شرکت بیمه ملت حدود ۸ هزار میلیارد تومان است که در جلسات هیات مدیره در حال بررسی است. یک تغییر دیگر در دوران مدیریت یزداندوست بر بیمه ملت در یک سال اخیر، افزایش سطح دسترسی بیمهگذاران به شعب این شرکت و اصلاح جغرافیای ریسک بوده و دنبال این است که سطح خدمات را از استانهای محدود به کل کشور گسترش دهد. چه اینکه میگوید: شرکت بیمه ملت در سالهای گذشته شعبه محور نبود اما با استقرار تیم مدیریتی جدید و برنامههای کلان هیئت مدیره در یک سال اخیر ۵ شعبه افتتاح شده و ۲ شعبه نیز تا پایان امسال شروع به کار خواهند کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در پی انتشار خبری کذب در برخی از سایتهای غیرمعتبر و شبکههای اجتماعی، با عنوان تخصیص پاداش به هیأت مدیره بانک دی، به منظور تنویر افکار عمومی اطلاعیهای منتشر شد.
مدیرکل دفتر آیندهپژوهی، مدلسازی و مدیریت اطلاعات اقتصادی وزارت اقتصاد، رشد اقتصادی میانگین ۸ درصد در طول سالهای برنامه هفتم را نیازمند ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیارد دلار سرمایه ثابت خالص دانست و گفت: رشد اقتصادی امسال در نیمه اول مثبت بوده است.
شرکت فولاد خوزستان، به عنوان یکی از پیشگامان صنعت فولاد کشور، با تدوین راهبردهای نوین و برگزاری دوازدهمین جلسه کمیته راهبری، گامی بلند در مسیر توسعه پایدار برداشته است.
بانک ملت در راستای تکمیل سبد محصولات خود، طرح گردونه را مبتنی بر قرعه کشی و بر اساس مانده حساب طراحی و ارائه کرد.