به گزارش ماجرانیوز، حجت اله صیدی در آیین افتتاح معاملات شمش نقره در بازارهای مالی و مشتقه بورس کالای ایران، گفت: در بازارهای مالی معمولا به دنبال بازارهای کارا هستیم. یکی از شرایط بازار، رقابت کامل به تقاضا کننده و عرضه کننده در حجم بالا باز میگردد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین فضاها برای رسیدن به رقابت کامل بازار، بورس کالا است و شاید علت مخالفت برخی با بورس کالا همین باشد؛ چراکه موجب حذف رانت میشود. تنها در بورس کالا است که بی شمار عرضه کننده و بی شمار متقاضیان یکدیگر را پیدا میکنند.
رئیس سازمان بورس ادامه داد: در مهر ماه امسال، اگر حجم ۱.۷ تنی اوراق معاملات طلا در بورس کالا نبود، شاید نمیشد صفهای طولانی خرید طلا در بازارهای طلا را جمع کرد و این به خاطر عرضه کالاهای اقتصادی در بورس کالا است که به تعادل میرسند.
صیدی در پایان گفت: امیدواریم ابزارهای جدید معاملاتی در بازار سرمایه طرحی شود تا سرمایهگذار اختیار عمل در سرمایهگذاری با استفاده از ابزارهای متنوع را داشته باشند و مزیتی که بورس کالا دارد، معاملات مبتنی بر دارایی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر بیمههای درمان، عمر و حادثه بیمه سرمد با اعلام قرارگرفتن بیمه سرمد در مسیر هوشمندسازی فرآیند ارزیابی خسارت گفت: بیمه سرمد به منظور مدیریت صحیح در ارزیابی خسارت و همچنین کاهش درگیری نیروی انسانی با فرایندهای اجرایی ثابت و تکراری که منجر به فرسایشی شدن انجام عملیات بیمهگری و کاهش دقت ارائه خدمات میشود، در حال سیستمی کردن فرایند ارزیابی خسارات با استفاده از امکانات و دسترسیهای ایجاد شده از طریق هوش مصنوعی (AI) است.
مدیرعامل بانک ملت در سفر به استان سمنان از سه شرکت بزرگ در این استان بازدید و با مدیران عامل این شرکت ها در زمینه توسعه همکاری های بانکی و سرمایه گذاری گفت و گو کرد.
بیمه اتکایی ایرانمعین طی سالهای گذشته توانسته جایگاه خود را در بازار بیمه کشور تثبیت کند. این شرکت با در اختیار داشتن 13 درصد بازار اتکایی کشور، بهعنوان یکی از مهمترین بازیگران بازار بیمه اتکایی کشور شناخته میشود و بررسی عملکرد بیمه اتکایی ایران معین در دو سال گذشته، نشاندهنده موفقیت در بهکارگیری استراتژیهای کارآمد در مدیریت پرتفوی، افزایش سودآوری و کاهش ریسک است.
بانک مسکن در راستای مساعدت مشتریانی که موفق به بازپرداخت به موقع اقساط تسهیلات خود نشدهاند و با هدف بازگشت مطالبات به چرخه اعتباردهی و تداوم ارائه تسهیلات به مشتریان جدید، طرح «پویش» را تا پایان سال ۱۴۰۳ ارائه کرد.