به گزارش ماجرانیوز، حجتاله صیدی در نشست هماندیشی با ناشران بزرگ بازار سرمایه با اشاره به اثر محدود ریسکهای سیستماتیک بر بازار سرمایه توضیح داد: در دوره مختلف دیدهایم که حتی در بدترین شرایط هم بنگاهها و صنایع تولیدی و خدماتی فعال بودهاند، بنابراین ضمن مراقبت و صیانت از بازار نباید به نگرانیها دامن بزنیم.
رییس سازمان بورس با اشاره به اقدامات انجام شده برای صیانت از بازار سرمایه، توضیح داد: از هفته گذشته جلساتی را به این منظور برگزار کردهایم تا با آرامش درباره نحوه حفظ ثبات بازار تصمیم بگیریم.
وی با اشاره به یک ضربالمثل مشهور در فرهنگ ایرانی افزود: بازار سرمایه و حتی کسب و کارها نباید با یک غوره سردیشان شود و با یک مویز گرمی، مخصوصا در بازار اوراق بهادار که اطلاعات کاملا شفاف و دسترس است، نباید با بیشواکنشی نسبت به مسائل مواجه باشیم.صیدی با اشاره به محتوای نشستهای برگزار شده در روزهای گذشته اعلام کرد: پنجشنبه در جلسهای مسائل بنیادین بازار را بررسی و راهکارهایی را در قالب چند بند طراحی کردیم.
پیرو آن، در نشست شنبه صبح با ناشران بزرگ هم موضوعات را مطرح کردیم.
وی در ادامه از همکاری و موافقت مدیران ارشد دولت با توسعه بازار سرمایه خبر داد و تاکید کرد: روز یکشنبه هفته گذشته جلسهای با حضور رییسجمهور برگزار شد که در آن نشست، هم وزیر اقتصاد و هم دکتر طیبنیا مشاور عالی رییس جمهوری، مصادیق دقیقی از مسائل بازار و صنایع بیان کردند و آقای رئیس جمهور دستورات خوبی برای رفع مسائل بیان کرد.
صیدی با اشاره به جلسه مشترک با رییس کمیسیون اقتصادی مجلس در عصر روز گذشته اعلام کرد: در حال پیگیری مسائل بودجهای در قالب نشستهای مشترک با کمیسیونهای ذیربط مجلس شورای اسلامی هستیم. نمایندگان مجلس هم در این حوزه بسیار همراه هستند.
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به لزوم رفع موانع توسعه فعالیت صنایع و بازار سرمایه در حوزه ناترازی انرژی، به ویژه کمبود گاز در زمستان گفت: قرار شده بحث قطعی گاز صنایع در زمستان را از همین حالا پیگیر شویم. به همین منظور مذاکراتی را با دستگاههای مسئول برگزار کردهایم.
همچنین مقرر است از صنایعی که به دلیل ناترازی انرژی با مشکل مواجهاند، بازدید کنیم و در مذاکره با وزارت صمت و نفت مشکلاتشان را پیگیری و در حد امکان رفع کنیم.
وی از فعالان بازار سرمایه و ناشران بزرگ خواست برای توسعه فعالیتهایشان بیشتر وارد عمل شوند، چنانکه سازمان بورس هم در حال برنامهریزی برای پذیرش و عرضه صنایع بزرگ فعال در اقتصاد ایران در بازار است.
این گزارش حاکی است: در ادامه نشست، مدیران ارشد نهادهای مالی و ناشران بازار سرمایه به بیان دغدغههای خود پرداختند و ضمن حمایت از برنامههای سازمان بورس پیشنهادهای را برای بهبود شرایط بازار ارائه کردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر اداره نظارت بر بانک ها و موسسات اعتباری بانک مرکزی اعلام کرد: به منظور نزدیک شدن نسبت کفایت سرمایه به استاندارد هشت درصد و حرکت به سمت تحقق تکلیف برنامه هفتم، برنامه اصلاحی برای افزایش کفایت سرمایه 9 بانک غیر دولتی از سوی بانک مرکزی به این بانک ها ابلاغ شده و این برنامه در هیات مدیره بانک های مذکور به تصویب رسیده است.
در نشست خبری نمایشگاه بینالمللی «مشهد اینوکس - فاینکس» فرصتهای متنوع برگزاری این نمایشگاه برای فعالان اقتصادی تشریح و بر این نکته تاکید شد که برگزاری این نمایشگاه در مشهد میتواند بستری برای معرفی ظرفیتهای اقتصادی در شرق کشور باشد و همچنین پیوند مؤثری بین فرصتهای سرمایهگذاری در مناطق مختلف کشور با بازار سرمایه برقرار کند. قرار است نمایشگاه مشهد اینوکس از ۳۱ اردیبهشت تا ۳ خرداد در مشهد برگزار شود.
رئیس مرکز تنظیمگری بانک مرکزی ضمن تشریح راهبرد این بانک در جهت تحقق شعار سال تصریح کرد: طراحی مقررات با رویکرد مبتنی بر ریسک یکی از مهمترین رویکردهای بانک مرکزی در تنظیمگری است. رویکردی که بستر ساز توزیع بهینه تر تسهیلات و اعتبارات در حوزه تامین مالی تولید خواهد شد. همچنین رونمایی از ۱۰ محصول فناور محور در حوزه تنظیم گری و نظارت، بازتعریف نقش بانک ها در تامین مالی تولید و توزیع عادلانه تسهیلات در سایه چتر نظارتی بانک مرکزی از دیگر تمهیدات بانک مرکزی در راستای تحقق شعار سال است.
بازار سرمایه در اولین روز اردیبهشت نیز همانند روزهای پایانی فروردین رشد کرد؛ به طوری که شاخص کل با افزایش بیش از ۵۹ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۱۳۷ هزار واحد رسید.