معاون بهداشت وزارت بهداشت در جمع اعضای انجمن پزشکان عمومی استان فارس:

اجرای صحیح برنامه پزشکی خانواده در کشور، به معنای تحول بزرگ در نظام سلامت است

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در شیراز، با اعضای انجمن پزشکان عمومی و پزشکان خانواده استان فارس دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش ماجرانیوز، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، با حضور در شیراز، در نشستی، با جمعی از پزشکان خانواده و پزشکان عمومی استان فارس دیدار و گفت و گو کرد.

رئیسی در این نشست گفت: جامعه پزشکی و نیروهای بهداشت و درمان، در بحران های مختلف از جمله سیل، زلزله و کرونا ویروس، جانانه فداکاری کردند و در این مسیر نیز، همکارانی جان خود را برای حفظ سلامتی همنوعان از دست دادند.

وی افزود: جامعه پزشکی و نیروهای سلامت، با از خودگذشتگی و جانفشانی برای حفظ و ارتقای سلامت مردم، از جایگاه ویژه ای در بین مردم برخوردار و جامعه نیز قدردان آنان هستند.

رئیسی به تاکیدات رییس جمهور مبنی بر اجرای صحیح برنامه پزشکی خانواده در سطح ملی اشاره کرد و ادامه داد: برای اجرای صحیح برنامه پزشکی خانواده در سطح ملی، تیم وزارت بهداشت بیش از پیش با حمایت رییس جمهور و دولت، پیگیر رفع چالش ها و دغدغه های موجود در این برنامه است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه نظام سلامت کشور نیازمند ساماندهی است، افزود: شفاف سازی در زمینه های مختلف، یکی از اصول اساسی در توسعه یافتگی در دنیا به شمار می رود که این امر در نظام سلامت به ویژه در اجرای صحیح برنامه پزشکی خانواده نیز موثر است.

رئیسی اظهار کرد: برای اجرای برنامه پزشکی خانواده در سطح ملی، باید چالش ها و مشکلات این برنامه در استان های فارس و مازندران رفع شود و پس از اجرای صحیح و ساماندهی آن در این دو استان، در سطح کشور قابلیت اجرا می یابد.

وی با بیان اینکه پزشکی خانواده بدون نظام ارجاع، معنا ندارد، افزود: پزشکان خانواده در صورت نیاز، بیماران را به سطوح بالاتر ارجاع می دهند و خدمات دارویی و پاراکلینیک تجویز شده از سوی پزشکان خانواده نیز تحت پوشش بیمه ای قرار می گیرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اجرای صحیح برنامه پزشکی خانواده در کشور، به معنای تحول بزرگ در نظام سلامت است و تغییر و تحول، نیازمند بازنگری و اصلاح برخی فرایندها و رفع چالش های این برنامه است.

رئیسی همچنین از راه اندازی یک اتاق فکر متشکل از نماینده وزارت بهداشت و نمایندگانی از پزشکان خانواده، پزشکان عمومی و مراقبان سلامت در دانشگاه های علوم پزشکی شیراز و مازندران، در آینده نزدیک خبر داد و افزود: در این اتاق فکر، نظرات، ایده ها و پیشنهادات مطرح، جمع آوری و به وزارت بهداشت ارسال می شود.