به گزارش ماجرانیوز، طبق اعلام سازمان بورس و اوراق بهادار، رضا عیوضلو – معاون نظارت بر بورسها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار – در خصوص بسته حمایتی اخیر سازمان بورس برای بهبود بازار سرمایه گفت: هفته گذشته شاهد انتشار صورتهای مالی ۶ ماه نخست ابتدای سال ۱۴۰۳ شرکتهای مختلف بودیم. برخی شرکتها گزارشهای خوبی ارائه ندادند که علت آن هم مربوط به خود ناشران و هم مربوط به سیاستگذاران بود. لذا جلسهای با حضور ریاست سازمان بورس برگزار شد و بخش اول بسته بهبود بازار سرمایه به تصویب رسید.
وی با اشاره به اینکه سازمان بورس به عنوان متولی امر و حسب وظیفه ذاتی خود برای حمایت از بازار، در اجرای این بسته حمایتی همراه و همسو خواهد شد، ادامه داد: در این جلسه تاکید شد که ناشران از کانالهای مختلف مانند: سیاست گذاران و نهادهای تنظیمگر، پیگیر بهبود اوضاع مالی خود در حوزههای تولید و فروش و افزایش هزینههای شرکتها باشند.
معاون نظارت بر بورسها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار با تاکید بر تاثیرپذیری بازار سرمایه از این بسته اعلام کرد: از زمان اجرا درآمدن این بسته حمایتی، ناشران و سهامداران عمده باید از سهام شرکتهای خود حمایت کنند. بخش عمدهای از رشد بازار در ابتدای هفته، مربوط به اتخاذ این تصمیمات و اقدامات است.
عیوضلو با اشاره به اینکه بازار سرمایه محل تلاقی سرمایهگذاران و سرمایه پذیران است، گفت: بیشک بازار سرمایه محل تشکیل سرمایه است و ورود به این بازار در بلندمدت به نفع اقتصاد است. ما برای رشد و توسعه بازار تلاش خواهیم کرد و امیدواریم تاثیر بسته حمایتی بازار سرمایه چشم انداز ۶ ماه آینده بازار را مثبت پیش ببرد.
وی با بیان اینکه سازمان بورس به عنوان نهاد تنظیمگر با جدیت بحث افزایش اعتماد عمومی به بورس را دنبال می کند، تاکید کرد: تمام تلاش ما برای افزایش اعتماد سهامداران هست و این موضوع نیازمند کمک همه ذینفعان بازار سرمایه است. این بسته حمایتی، نویدبخش روزهای خوب برای بازار سرمایه خواهد بود که امیدواریم با پیگیریهای مستمر ناشران در قالب جلسات متعددی که در سازمان بورس، بورس تهران و فرابورس تشکیل می شود، مداوم باشد تا اصلیترین ماموریت بازار سرمایه که افزایش اعتماد عمومی است، محقق شود.
عیوضلو در پایان با یک پیشنهاد به سرمایه گذاران، تاکید کرد: از همه سرمایهگذاران و نهادهای متولی میخواهیم بیش از پیش به عوامل بنیادی بازار توجه کنند، هم اکنون سهام ارزنده در بازار کم نیست و ما به دنبال این هستیم که با حضور موثر شرکتها این ارزندگی را بیش از پیش افزایش دهیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر اداره نظارت بر بانک ها و موسسات اعتباری بانک مرکزی اعلام کرد: به منظور نزدیک شدن نسبت کفایت سرمایه به استاندارد هشت درصد و حرکت به سمت تحقق تکلیف برنامه هفتم، برنامه اصلاحی برای افزایش کفایت سرمایه 9 بانک غیر دولتی از سوی بانک مرکزی به این بانک ها ابلاغ شده و این برنامه در هیات مدیره بانک های مذکور به تصویب رسیده است.
در نشست خبری نمایشگاه بینالمللی «مشهد اینوکس - فاینکس» فرصتهای متنوع برگزاری این نمایشگاه برای فعالان اقتصادی تشریح و بر این نکته تاکید شد که برگزاری این نمایشگاه در مشهد میتواند بستری برای معرفی ظرفیتهای اقتصادی در شرق کشور باشد و همچنین پیوند مؤثری بین فرصتهای سرمایهگذاری در مناطق مختلف کشور با بازار سرمایه برقرار کند. قرار است نمایشگاه مشهد اینوکس از ۳۱ اردیبهشت تا ۳ خرداد در مشهد برگزار شود.
رئیس مرکز تنظیمگری بانک مرکزی ضمن تشریح راهبرد این بانک در جهت تحقق شعار سال تصریح کرد: طراحی مقررات با رویکرد مبتنی بر ریسک یکی از مهمترین رویکردهای بانک مرکزی در تنظیمگری است. رویکردی که بستر ساز توزیع بهینه تر تسهیلات و اعتبارات در حوزه تامین مالی تولید خواهد شد. همچنین رونمایی از ۱۰ محصول فناور محور در حوزه تنظیم گری و نظارت، بازتعریف نقش بانک ها در تامین مالی تولید و توزیع عادلانه تسهیلات در سایه چتر نظارتی بانک مرکزی از دیگر تمهیدات بانک مرکزی در راستای تحقق شعار سال است.
بازار سرمایه در اولین روز اردیبهشت نیز همانند روزهای پایانی فروردین رشد کرد؛ به طوری که شاخص کل با افزایش بیش از ۵۹ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۱۳۷ هزار واحد رسید.