به گزارش ماجرانیوز، تسهیلات پرداختی بانکها طی هفت ماهه ابتدای سال ۱۴۰۳ مبلغ ۳۶۷۱ همت است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۲۴.۱ درصد افزایش داشته است.
مطابق این آمار، از کل تسهیلات پرداختی طی هفت ماهه نخست امسال، دو هزار و ۸۲۷.۷ همت، معادل ۷۷ درصد به صاحبان کسب و کار (حقوقی و غیرحقوقی) و ۸۴۳.۸ همت معادل ۲۳ درصد به مصرفکنندگان نهایی (خانوار) تعلق گرفته است.
براساس گزارش بانک مرکزی، تسهیلات پرداختی طی هفت ماهه ابتدای سال ۱۴۰۲ مبلغ دو هزار و ۸۴۷.۸ همت بود که با در نظر گرفتن تعدیلات صورت پذیرفته توسط شبکه بانکی به ۲۹۵۸ همت افزایش یافت.
در این مدت، سهم تسهیلات پرداختی در قالب سرمایه در گردش در کلیه بخشهای اقتصادی، مبلغ دو هزار و ۱۷۷.۲ همت معادل ۷۷ درصد کل تسهیلات پرداختی به صاحبان کسب و کار است. همچنین در بخش مصرف کننده نهایی خانوار، سهم تسهیلات پرداختی در قالب خرید کالای شخصی مبلغ ۳۱۴.۱ همت، معادل ۳۷.۲ درصد از کل تسهیلات پرداختی به مصرف کنندگان نهایی (خانوار) است.
همچنین، سهم تسهیلات پرداختی جهت تامین سرمایه در گردش بخش صنعت و معدن در این مدت معادل ۹۱۶.۱ همت است که حاکی از تخصیص ۸۴.۶ درصدی تسهیلات به سرمایه در گردش در بخش صنعت و معدن است. این در حالی است که کل تسهیلات پرداخت شده به بخش سرمایه در گردش در همه حوزهها مبلغ دو هزار و ۱۷۷.۲ همت است که نشان از سهم ۵۹.۳ درصدی تامین سرمایه در گردش از کل سبد پرداختی تسهیلات پرداخی طی این مدت دارد.
تسهیلات پرداختی به تفکیک بخشهای اقتصادی و هدف از دریافت آن طی هفت ماهه ابتدای سال ۱۴۰۳
سهم تسهیلات خرد از کل تسهیلات پرداختی
از کل تسهیلات پرداختی در دوره یاد شده، مبلغ ۸۷۶ همت، معادل ۲۳.۹ درصد به صورت تسهیلات خرد اعطا شده است. همچنین مبلغ ۴۸.۹ همت در قالب کارتهای اعتباری پرداخت شده است. بنابراین با احتساب این مبلغ، کل تسهیلات پرداختی خرد (کمتر از ۳۰۰ میلیون تومان) به مبلغ ۹۲۴.۹ همت معادل ۲۴.۹ درصد از کل تسهیلات پرداختی را شامل میشود و با توجه به اینکه تسهیلات پرداختی در قالب کارتهای اعتباری نیز در بخش خانوار پرداخت شده، سهم بخش خانوار از ۲۳ درصد در جدول شماره یک، به ۲۴ درصد کل تسهیلات پرداختی افزایش می یابد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صندوق سرمایهگذاری دی سهام قابل معامله در سهام، با نماد «دی سهام» در فهرست نرخهای بازار صندوقهای سرمایهگذاری قابل معامله (ETF) در بورس تهران درج شد.
قرضالحسنه از جمله سنتهای حسنهای است که از دیرباز در جامعه اسلامی جهت رفع مشکلات و معضلات مالی و اقتصادی مؤمنین همچنین ترتیب دادن کسب و کار توسط اصناف مختلف رایج بوده است. این سنت اکنون نیز به عنوان یکی از ویژگیها و خصوصیات اقتصاد اسلامی و بانکداری بدون بهره به شمار میرود.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ گفت که کمیسیون تلفیق به دنبال این است که قیمت ارز از ۵ نرخی به ۲ نرخی برسد.
بانک صادرات ایران و شرکتهای زیرمجموعه با ارائه آخرین دستاوردها در یازدهمین نمایشگاه بینالمللی بورس، بانک، بیمه، خصوصیسازی و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری کشور (kishinvex2024)، حضور دارد.