به گزارش ماجرانیوز، طبق آمار استخراج شده از شاخصهای عملکردی این شرکت منتهی به سال ۱۴۰۱ و ۱۰ ماهه ۱۴۰۲ و مقایسه آن با سال منتهی به ۱۴۰۰، نشانگر رشد کمسابقه این شرکت در شاخص تولید حق بیمه و تثبیت ۱۴ درصد از سهم بازار بیمه کشور در سال جاری است.
بیمه دانا در سال مالی منتهی به ۱۴۰۰.۱۲.۲۹ در شاخص تولید حق بیمه مبلغ ۸۶.۶۳۰.۰۰۰ میلیون ریال، در سال ۱۴۰۱، ۲۰۶.۱۰۸.۰۰۰ میلیون ریال و در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۲ نیز ۲۹۰.۰۰۰.۰۰۰ میلیون ریال درآمد کسب کرده که حاکی از رشد ۲۳۵ درصدی ۱۰ ماهه امسال نسبت به سال ۱۴۰۰ می باشد.
بر اساس این گزارش، سهم بازار این شرکت در سال ۱۴۰۰ حدود ۷ درصد، درسال ۱۴۰۱ نزدیک به ۱۲ درصد و در ۱۰ ماهه سال جاری نیز به ۱۴ درصد رسیده که نشان میدهد نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۸۱ درصد افزایش یافته است.
نسبت خسارت نیز که در سال ۱۴۰۰، ۷۷ درصد بود، در سال ۱۴۰۱ به ۵۲ درصد و در ۱۰ ماهه امسال نیز به ۵۳.۷ درصد کاهش یافته که در مجموع نسبت به سال ۱۴۰۰ چیزی در حدود ۳۰ درصد کاهش را نشان میدهد.
این در حالی است که ضریب خسارت سال ۱۴۰۰ حدود ۱۱۲ درصد، سال ۱۴۰۱، ۷۹ درصد و ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۲ نیز ۷۶ درصد گزارش شده که حاکی از کاهش ۳۲ درصدی ضریب خسارت نسبت به سال ۱۴۰۰ می باشد.
بیمه دانا در حال حاضر با دارا بودن ۸۰ شعبه، ۲۲۸۴ کارمند و ۳۲۵۰ نماینده، با سطح توانگری مالی یک، به عنوان اولین شرکت بیمه خصوصی با ۵۰ سال سابقه درکشور، به فعالیت خود ادامه میدهد.
گفتنی است: کل ذخایر این شرکت در ۱۰ ماهه امسال به رقم ۲۵۱.۴۷۹.۸۴۸ میلیون ریال رسیده که نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۱۵۳ درصد افزایش نشان میدهد.
بیمه دانا همچنین با سرانه تولید ۱۲۶.۹۷۰ میلیون ریال در سال جاری و با افزایش ۲۴۴ درصد نسبت به سال ۱۴۰۰، علاوه بر حفظ بازار و دستیابی به رشد پایدار، موجب ارزش آفرینی و حفظ ارزش شرکت در صنعت بیمه و بازار بورس نیز شده است.
لازم به ذکر است که جمع داراییهای بیمه دانا در حال حاضر، ۳۶۱.۳۰۵.۵۷۳ میلیون ریال است که نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۲۳۹ درصد رشد یافته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
براساس دادههای بیمه مرکزی، در هفت ماهه نخست امسال، هزینه بیمه درمان ۸۹ درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد کرده و ۹۳ درصد از کل موارد خسارت پرداختی بازار بیمه به بیمه درمان اختصاص دارد.
در جلسه هیات مدیر چادرملو، دکتر فرید دهقانی، به عنوان نماینده شرکت توسعه سرمایه گذاری معادن و فلزات جایگزین مهندس امیر علی طاهر زاده شد و با تصویب اعضا هیات مدیره به عنوان مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو منصوب گردید.
معاون علمی رئیسجمهور با بیان اینکه کل معافیت مالیاتی مصوب معاونت علمی برای شرکتهای دانشبنیان ۱۵۰۰ میلیارد تومان است، گفت: لازم است ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان از سوی سازمان امور مالیاتی، به طور شفاف و دقیق اجرایی شود تا زمینه برای اطمینان سایر شرکتها فراهم و به جذب و ترغیب آنان به سوی سرمایهگذاری در تحقیق و توسعه منجر شود.
عضو هیئتمدیره بانک صادرات ایران از بهکارگیری ابزارهای جدید اعتباری برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت فولاد کشور خبر داد.