به گزارش ماجرانیوز، دکتر «علیرضا ماهیار» در بازدید از فرآیند داوری اولین رویداد اینوتکنیک هوش مصنوعی، گفت: در هفتههای گذشته به منظور بررسی موفقیت خوانش ماشین، برخی از قوانین و مقررات حوزه ارز را به ماشین دادیم که برای آن بسیار پیچیده بود.وی افزود: بعد از اتمام فرآیند داوری و پایان اولین رویداد اینوتکنیک هوش مصنوعی، باید برای برگزاری دومین رویداد، موضوعات و مشکلات نهاد ناظر را که برای آنها بدنبال راهکار است، با جزییات بیشتر برای مخاطبین تبیین کنیم.مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک اظهار داشت: ضروری است تا در مرحله بعدی رویداد اینوتکنیک یک دبیرخانه فعال داشته باشیم که به مخاطبین درباره طرحها، ایدهها و محصولات مشاوره لازم را بدهد. در ادامه این بازدید، “رضا بیات ترک” مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی هم در سخنانی اظهار داشت: واقعیت این است که انتظار من از دور اول رویداد اینوتکنیک برآورده شد.
همچنین “مهدی مهدیزاده” مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی هم اظهار داشت: انتظارات تورمی یکی از مسائل بانک مرکزی است و فکر میکنم اینوتکنیک بستر خوبی باشد تا برای جذب ایده و طرحهای نوآورانه در این حوزه از آن استفاده کنیم. میرعمادی مدیر اداره تدوین رویه های حسابداری و حسابرسی بانکی بانک مرکزی نیز گفت: در حوزه نظارت هوشمند ما به دنبال راهکارهایی هستیم که مبتنی بر بازل ۲ ، نظارت را در سطح کلان بانک ها و سپس نظارت کلان را در سطح کلان بانک مرکزی راه اندازی کنیم. یادآور می شود، اولین رویداد اینوتکنیک هوش مصنوعی از شهریورماه سال ۱۴۰۲ آغاز شد و بانک مرکزی ۱۰ مساله خود را اعلام کرد تا شرکتهای فناور و نوآور برای آنها راهکار ارائه دهند.فرآیند دو روزه داوری ۳۱ طرح و ایده ارسال شده به این رویداد از روز سهشنبه سوم بهمنماه با حضور هیات داوران آغاز شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بانک ملت در راستای تکمیل سبد محصولات خود، طرح گردونه را مبتنی بر قرعه کشی و بر اساس مانده حساب طراحی و ارائه کرد.
بر اساس آمار بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته آخر آبان ماه، با افزایش ۰.۶ درصدی به بالاترین میزان خود از ابتدای سال جاری تا امروز رسید.
مجمع عمومی فوقالعاده و مجمع عمومی عادی بطور فوقالعادهٔ شرکت معدنی و صنعتی چادرملو سهامیعام عصر روز چهارشنبه ۳۰ آبان با حضور ۸۱ درصد از سهامداران این شرکت در سالن مجتمع فرهنگی تلاش برگزار گردید.
بانک کشاورزی در هشت ماهه نخست سال 1403 با پرداخت بالغ بر 19 هزار میلیارد ریال تسهیلات کشت گلخانه ای، نقش موثری در مدیریت چالش های اقلیمی و کنترل خرد اقلیم در جهت افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی کشور داشته است.