به گزارش ماجرانیوز به نقل از نوبیتکس، تحلیلگران بانک جیپی مورگان به رهبری نیکولاوس پانیگیرتزوگلو (Nikolaos Panigirtzoglou) در گزارش جدید خود اعلام کردند:
برداشت سود GBTC تا حد زیادی تمام شده است. این بدان معنا است که بیشتر تاثیر و فشار نزولی آن بر بیت کوین انجام شده است.
سهام صندوق گریاسکیل از اوایل سال ۲۰۲۱ با دیسکانت (Discount) یا تخفیف زیادی در مقایسه با ارزش خالص داراییهای آن معامله میشد. تحلیلگران باور دارند که جریان خروجی ۴.۳ میلیارد دلاری GBTC از ۱۱ ژانویه (۲۱ دی) به خاطر برداشت سود سهامداران به وجود آمده و باعث شده است قیمت بیت کوین ۲۰ درصد سقوط کند و برای مدتی به زیر ۴۰٬۰۰۰ دلار برسد.
یادداشت جیپی مورگان پس از آن منتشر شد که خالص جریان خروجی ده ETF اسپات بیت کوین در ۲۴ ژانویه (۴ بهمن) به ۱۵۸ میلیون دلار رسید. طبق گزارشهای صرافی بیتمکس (BitMEX)، این مقدار جریان خروجی بزرگترین خروج ETFهای اسپات از زمان راهاندازی آنها محسوب میشود.
جریان خروجی صندوق GBTC در ۲۴ ژانویه (۴ بهمن) و ۲۵ ژانویه (۵ بهمن) هم به ترتیب به ۴۲۹ میلیون دلار و ۳۹۴ میلیون دلار رسید. جریان خروجی این صندوق در ۲۵ ژانویه (۵ بهمن) دومین جریان خروجی کم آن در کل تاریخ محسوب میشود.
دادههای «CC15Capital» هم نشان میدهد که داراییهای ETFهای اسپات بیت کوین در ۲۴ ژانویه (۴ بهمن) به اندازه ۴٬۶۱۰ بیت کوین (به ارزش ۱۸۴ میلیون دلار) کاهش یافته است.
تحلیلگران جیپی مورگان در گزارش خود تاکید کردند که ETFهای اسپات بلک راک (BlackRock) و فیدلیتی (Fidelity) به رقبای نوظهور GBTC تبدیل شدهاند، زیرا داراییهای تحت مدیریت آنها به ترتیب به بیش از ۲ میلیارد دلار و ۱.۸ میلیارد دلار رسیده است.
جریان ورود سرمایه ETF اسپات بلک راک در ۲۴ ژانویه (۴ بهمن) به ۶۶.۲ میلیون دلار رسید که کمترین جریان ورودی آن از ۱۱ ژانویه (۲۱ دی) محسوب میشود. با این حال بلک راک در تاریخ مذکور ۱٬۶۶۳ بیت کوین خرید و ذخایر آن به ۴۵٬۷۰۰ بیت کوین رسید. ETF اسپات فیدلیتی هم در ۲۴ ژانویه (۴ بهمن) ۳٬۱۷۰ بیت کوین خریداری کرد و ذخایر آن به ۴۱٬۳۱۹ BTC رسید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شاخص بازار سرمایه در هفتمین رشد خود طی هشت روز کاری اخیر، امروز هم با رشد حدود ۴۶ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۱۲ هزار واحد رسید و برای اولین بار وارد کانال سه میلیون واحد شد.
بانک ملی ایران در راستای اجرای سیاستهای کلان اقتصادی و تحقق تکالیف مقرر در ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقاء نظام مالی کشور، در سال ۱۴۰۳ گامی بلند در مسیر شفافسازی، چابکسازی و افزایش بهرهوری داراییهای خود برداشت و موفق شد با برگزاری ۹۷ دوره مزایده در بستر سامانه تدارکات الکترونیک دولت، تمامی اموال تملیکی و مازاد قابل واگذاری خود را عرضه کند.
بیمه کوثر در مجمع عمومی فوقالعاده 30 فروردین، سرمایه ثبتی خود را به 40 هزار میلیارد ریال افزایش میدهد.
در جدیدترین ارزیابی انجامشده از سوی کارگروه بهرهوری شرکتهای دولتی، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران موفق شد در جمع دستگاههایی قرار گیرد که عملکرد مطلوبی در حوزه بهرهوری داشتهاند.