به گزارش ماجرانیوز، پرویز خسروشاهی که در جمع اصحاب رسانه های تخصصی صنعت بیمه سخن می گفت، با اعلام این مطلب افزود: ماموریت اصلی نهادناظر صنعت بیمه، نظارت بر عملکرد شرکت های بیمه است تا هزینه های ناکارآمدی در بخش عرضه صنعت بیمه به بیمه گذاران و زیاندیدگان تحمیل نشود.
خسروشاهی با تاکید بر استقلال شرکت های بیمه در سیاستها و برنامههای داخلی خود تصریح کرد: تمرکز بیمه مرکزی بر ماموریت های اصلی خود با رویکرد مداخله هدفمند به افزایش رضایت مردم از صنعت بیمه منتهی خواهد شد.
وی از رسانه ها خواست تا در انعکاس اخبار و تحلیل های خود به تفکیک وظایف و مسئولیت های نهاد ناظر و شرکت ها و سایر عرضهکنندگان بیمه، توجه بیشتری داشته باشند.
بر اساس این گزارش، خسروشاهی از رسانه ها به عنوان نمایندگان افکار عمومی یاد کرد و افزود: انعکاس مسائل بخش عرضه صنعت بیمه در رسانه ها نبایستی مسائل ناظر بر مأموریتهای اصلی صنعت بیمه و دغدغههای عموم مردم را کمرنگ کند.
رئیس شورای عالی بیمه با تاکید ویژه بر استقلال رسانههای بیمه ای به آنان پیشنهاد کرد بخش بیشتری از اخبار و گزارشهای خود را به دغدغههای مردم در خصوص صنعت بیمه اختصاص دهند و بدین ترتیب زمینه لازم را برای افزایش رضایتمندی و اعتماد آحاد جامعه به صنعت بیمه فراهم کنند. در این راه توجه ویژه به صحت و سقم تحلیلها و اخباری که منتشر میشود بسیار حائز اهمیت است چون به افزایش سرمایه اجتماعی صنعت بیمه در درون و بیرون آن خواهد انجامید.
خسروشاهی، حقوق بیمه گذاران را در چارچوب مفاد بیمه نامه یا قرارداد بیمه دانست و خاطرنشان کرد: پرداخت سریع و درست خسارت زیاندیدگان وظیفه شرکتهای بیمه است و رسانه ها باید این را از آنها مطالبه کنند.
گفتنی است در ابتدای این نشست، خبرنگاران تخصصی در خصوص موضوعاتی نظیر: ضرورت بهسازی پورتال بیمه مرکزی، نظارت فعال بر فرایندهای بیمه گری، مقابله با تعارض منافع، شفافیت و تامین امنیت فعالیت رسانهای، اهمیت مرجعیت اطلاع رسانی نهادناظر، تدوین برنامه های ترویجی و تبلیغی یکپارچه در حوزه فرهنگسازی، تفکیک ماموریت های متفاوت رسانه ها و روابط عمومی ها، دانش افزایی رسانه ای، تقویت فرهنگ تعامل محوری و تخصص گرایی در روابط عمومی های صنعت بیمه به طرح دیدگاه های خود پرداختند.
شایان ذکر است این نشست دومین جلسه از سری نشست های گفتگو محور با متخصصان و کارشناسان صنعت بیمه با هدف تبادل نظر در خصوص مسائل مبتلا به صنعت به شمار می آید و پیش از این رئیس کل بیمه مرکزی با برخی از مدیران جوان صنعت بیمه دیدار و گفتگو کرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر اداره نظارت بر بانک ها و موسسات اعتباری بانک مرکزی اعلام کرد: به منظور نزدیک شدن نسبت کفایت سرمایه به استاندارد هشت درصد و حرکت به سمت تحقق تکلیف برنامه هفتم، برنامه اصلاحی برای افزایش کفایت سرمایه 9 بانک غیر دولتی از سوی بانک مرکزی به این بانک ها ابلاغ شده و این برنامه در هیات مدیره بانک های مذکور به تصویب رسیده است.
در نشست خبری نمایشگاه بینالمللی «مشهد اینوکس - فاینکس» فرصتهای متنوع برگزاری این نمایشگاه برای فعالان اقتصادی تشریح و بر این نکته تاکید شد که برگزاری این نمایشگاه در مشهد میتواند بستری برای معرفی ظرفیتهای اقتصادی در شرق کشور باشد و همچنین پیوند مؤثری بین فرصتهای سرمایهگذاری در مناطق مختلف کشور با بازار سرمایه برقرار کند. قرار است نمایشگاه مشهد اینوکس از ۳۱ اردیبهشت تا ۳ خرداد در مشهد برگزار شود.
رئیس مرکز تنظیمگری بانک مرکزی ضمن تشریح راهبرد این بانک در جهت تحقق شعار سال تصریح کرد: طراحی مقررات با رویکرد مبتنی بر ریسک یکی از مهمترین رویکردهای بانک مرکزی در تنظیمگری است. رویکردی که بستر ساز توزیع بهینه تر تسهیلات و اعتبارات در حوزه تامین مالی تولید خواهد شد. همچنین رونمایی از ۱۰ محصول فناور محور در حوزه تنظیم گری و نظارت، بازتعریف نقش بانک ها در تامین مالی تولید و توزیع عادلانه تسهیلات در سایه چتر نظارتی بانک مرکزی از دیگر تمهیدات بانک مرکزی در راستای تحقق شعار سال است.
بازار سرمایه در اولین روز اردیبهشت نیز همانند روزهای پایانی فروردین رشد کرد؛ به طوری که شاخص کل با افزایش بیش از ۵۹ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۱۳۷ هزار واحد رسید.