بازدهی ۵.۹۲ درصدی صندوق طلای تابان تمدن در دی ماه ۱۴۰۳

صندوق طلای تابان تمدن با بازدهی 5.92 درصدی، در رتبه دوم صندوق‌های طلا از نظر بازدهی در دی ماه 1403 قرار گرفت و توانست بازده بالاتری از سکه امامی کسب کند.

به گزارش ماجرانیوز، بازدهی ماهانه ابزارهای سرمایه‌گذاری در دی ماه ۱۴۰۳ نشان می‌دهد طلای ۱۸ عیار با بازدهی ۷.۹۳ درصد در جایگاه اول و دلار با ۶.۶۲ درصد در جایگاه دوم قرار گیرد. طی همین دوره سکه امامی ۵.۱۰ درصد، انس طلا ۳.۳۲ درصد و شاخص بورس نیز ۱.۲۰ درصد بازدهی برای سرمایه گذاران داشته اند .

گفتنی است در بازار صندوق‌های سرمایه‌گذاری طلای بازار سرمایه، صندوق طلای زروان با بازدهی ۵.۹۴ درصدی و صندوق طلای تابان تمدن با بازدهی ۵.۹۲ درصدی، به ترتیب جایگاه اول و دوم بازدهی صندوق‌های طلا در این دوره را به خود اختصاص دادند. همچنین صندوق‌های دیگر مانند مثقال، زر و گوهر به ترتیب در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند. بازدهی سایر صندوق‌های طلا به شرح نمودار زیر می‌باشد:

علاوه بر میزان بازدهی، ارزش کل بازار صندوق‌های طلا در دی ماه ۱۴۰۳ از ۹۱۹,۲۵۶ میلیارد ریال به ۹۸۹,۴۵۲ میلیارد ریال افزایش یافته است که نشان‌دهنده رشد ۷.۶۴ درصدی ارزش بازار صندوق‌های طلا می‌باشد. این رشد نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاران به طور فزاینده‌ای به سرمایه‌گذاری در صندوق‌های طلا روی آورده‌اند و اعتماد بیشتری به این نوع سرمایه‌گذاری پیدا کرده‌اند.

شایان ذکر است در شرایطی که بازارهای مالی و جهانی با نوسانات مختلفی روبرو هستند، حفظ و افزایش بازدهی نیازمند مدیریت هوشمندانه و تصمیم‌گیری‌های به‌موقع است. در نتیجه، سرمایه‌گذاران می‌توانند با بررسی دقیق عملکرد صندوق‌های مختلف و مقایسه بازدهی‌ها، تصمیمات بهتری برای سرمایه‌گذاری‌های خود اتخاذ کنند. صندوق طلای تابان تمدن در نماد معاملاتی «تابش» با عملکرد مطلوب خود در دی ماه ۱۴۰۳، نشان‌دهنده یکی از گزینه‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری در بازار طلا است.

علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در صندوق طلای تابان تمدن علاوه بر امکان سرمایه‌گذاری از طریق خرید نماد «تابش» در سامانه معاملات کارگزاری‌ها، می‌توانند از طریق سامانه آنلاین آی‌بی‌شاپ (www.ibshop.ir) و یا مراجعه به شعب سوپرمارکت مالی تامین سرمایه تمدن در سراسر کشور، اقدام به سرمایه‌گذاری در این صندوق نمایند.

این گزارش بر اساس داده‌های وبسایت مرکز پردازش اطلاعات مالی ایران(فیپ‌ایران) و وبسایت www.tgju.org تهیه و ارائه شده است.