به گزارش ماجرانیوز،مطابق قانون جهش تولید مسکن، بانکها و موسسات عامل در نهضت ملی مسکن بایستی سالانه تسهیلات تکلیفی را برای ساخت پروژههای طرح مذکور پرداخت کنند.
بر این اساس در سال اول اجرا قانون (شهریور ۱۴۰۰ تا شهریور ۱۴۰۱) ۲۶ بانک و موسسه مالی بایستی ۳۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت میکردند. در سال دوم اجرا قانون یعنی از شهریور ۱۴۰۱ تا شهریور ۱۴۰۲ نیز این تسهیلات تکلیفی ۴۵۸ هزار میلیارد تومان بوده است.
بهعبارت دیگر طی دو سال گذشته بانکها باید ۸۱۸ همت تسهیلات پرداخت میکردند. این در حالی است که بررسی عملکرد بانکها با احتساب سه ماه پاییز امسال نشان میدهد در مجموع حدود ۲۳۴ همت قرارداد برای پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن امضا شده است، یعنی حدود ۲۴ درصد از کل تعهدات.
در بین بانکها و موسسات مالی، بانک مسکن با امضای قرارداد تسهیلات حدود ۱۲۸ هزار میلیارد تومان به حدود ۷۴ درصد تعهدات خود عمل کرده است.
سهمیه بانک ملی طی ۲ سال اجرا قانون، ۷۱٫۵ همت وام بوده که تاکنون ۱۸ درصد تعهدات این بانک محقق شده است. سهمیه تکلیفی بانک صادرات نیز حدود ۹۵ همت بوده که تاکنون حدود ۱۲ همت یعنی تقریباً به ۱۰٫۵ درصد تعهدات این بانک در نهضت ملی مسکن عمل شده است.
در بین بانکهای خصوصی کارآفرین، پاسارگاد و دی به زیر یک درصد از تعهدات خود در نهضت ملی مسکن عمل کردهاند. بانک سرمایه نیز تاکنون هیچ تسهیلاتی در نهضت ملی مسکن پرداخت نکرده و عملکرد این بانک صفر است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
براساس گزارش اخیر بیمه مرکزی از عملکرد بازار بیمه در هفت ماهه نخست سال جاری، طی این مدت ۴۵.۳ میلیون فقره بیمه نامه به ارزش ۲۵۱ هزار میلیارد تومان صادر شد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان بهزیستی کشور در نامه ای خطاب به مدیرعامل بانک ملت، از اقدامات این بانک در تکریم سالمندان و ارائه خدمات بدون نوبت در شعب به افراد بالای 65 سال قدردانی کرد.
بیمه ملت، توانگرترین شرکت بیمه کشور در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی معدن، صنایع معدنی حضور فعال دارد و با ارائه نوینترین خدمات بیمهای خود به فعالان این صنعت، آمادگی خود را برای پاسخگویی به نیازهای بیمهای این بخش از اقتصاد کشور اعلام میکند.
در پی انتشار خبری کذب در برخی از سایتهای غیرمعتبر و شبکههای اجتماعی، با عنوان تخصیص پاداش به هیأت مدیره بانک دی، به منظور تنویر افکار عمومی اطلاعیهای منتشر شد.