به گزارش ماجرانیوز، قیمت طلا در روز جمعه (۲۶ ژانویه) افزایش یافت اما در مسیر دومین سقوط هفتگی متوالی خود قرار گرفت زیرا دادههایی که نشان میدهد رشد قوی در اقتصاد ایالاتمتحده، دلار را ثابت نگه داشت، در حالی که تمرکز بر روی تورم کلیدی معطوف شد.
هر اونس طلا با ۰.۱ درصد افزایش به ۲۰۲۱ دلار و ۷۹ سنت رسید. قیمت طلای آمریکا با ۰.۲ درصد افزایش به ۲۰۲۱ دلار و ۷۰ سنت رسید.
اقتصاد ایالاتمتحده در سه ماهه چهارم سریعتر از حد انتظار رشد کرد زیرا فشارهای تورمی در بحبوحه مخارج مصرف کننده قوی کاهش یافت. یک نظرسنجی نشان داد که اقتصاد ایالاتمتحده سال ۲۰۲۴ را با قدرتی آغاز کرد و فعالیتهای تجاری در ژانویه افزایش یافت و به نظر میرسد فشارهای تورمی کاهش یافته است.
شاخص دلار آمریکا در هفته ۰.۲ درصد افزایش یافت و در نزدیکی بالاترین رقم ۶ هفته اخیر قرار گرفت و باعث شد که طلا برای سایر دارندگان ارز جذابیت کمتری داشته باشد. بانک مرکزی اروپا نرخ بهره را بدون تغییر در رکورد بالای ۴ درصد نگه داشت و کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا گفت که بحث درباره کاهش نرخ زودهنگام است اما افزود که خطرات رشد اقتصادی به سمت نزول متمایل شده است.
بازارها به طور گستردهای انتظار دارند که فدرال رزرو ایالاتمتحده در نشست سیاست گذاری خود در ۳۰ تا ۳۱ ژانویه بر روی نرخها بایستد اما توجه تا حد زیادی به نظرات جروم پاول، رئیس، معطوف خواهد بود.
طبق گزارش رویترز، در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۲ درصد کاهش به ۲۲.۸۷ دلار رسید، پلاتین ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۸۹۰.۷۶ دلار رسید و پالادیوم با ۰.۱ درصد کاهش به ۹۳۹.۶۴ دلار رسید.
اقدامات محرک چین شاهد بهبودی در ریسکپذیری بود که همراه با یک سری رکوردهای بی سابقه در وال استریت، تقاضا برای طلا را کاهش داد. تورم همراه با افزایش نشانههای انعطافپذیری در اقتصاد ایالاتمتحده، به فدرال رزرو فرصت بیشتری میدهد تا نرخها را برای مدت طولانیتری بالاتر نگه دارد. انتظار میرود این تصور هر گونه افزایش طلا را در ماههای آینده محدود کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شاخص بازار سرمایه در هفتمین رشد خود طی هشت روز کاری اخیر، امروز هم با رشد حدود ۴۶ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۱۲ هزار واحد رسید و برای اولین بار وارد کانال سه میلیون واحد شد.
بانک ملی ایران در راستای اجرای سیاستهای کلان اقتصادی و تحقق تکالیف مقرر در ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقاء نظام مالی کشور، در سال ۱۴۰۳ گامی بلند در مسیر شفافسازی، چابکسازی و افزایش بهرهوری داراییهای خود برداشت و موفق شد با برگزاری ۹۷ دوره مزایده در بستر سامانه تدارکات الکترونیک دولت، تمامی اموال تملیکی و مازاد قابل واگذاری خود را عرضه کند.
بیمه کوثر در مجمع عمومی فوقالعاده 30 فروردین، سرمایه ثبتی خود را به 40 هزار میلیارد ریال افزایش میدهد.
در جدیدترین ارزیابی انجامشده از سوی کارگروه بهرهوری شرکتهای دولتی، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران موفق شد در جمع دستگاههایی قرار گیرد که عملکرد مطلوبی در حوزه بهرهوری داشتهاند.