به گزارش ماجرانیوز به نقل از روابطعمومی بانک صادرات ایران، در دومین روز از برگزاری نهمین نمایشگاه تراکنش ایران، سامانه توثیق الکترونیکی دارایی (ست) بانک صادرات ایران توسط فرزانه پوربرات، کارشناس اداره کل خدمات نوین این بانک در قالب یک کارگاه آموزشی برای فعالان حوزه صنعت پرداخت تشریح شد.
سامانه توثیق الکترونیکی دارایی «ست»، بانک صادرات ایران با هدف تسهیل در تامین وثیقه مورد نیاز برای دریافت تسهیلات خرد، راهاندازی و امکان وثیقهگذاری اوراق سهام و بیمه عمر و زندگی بدون نیاز به بازخرید یا فروش این داراییها برای متقاضیان دریافت تسهیلات از بانک صادرات ایران فراهم شده است.
متقاضیان دریافت تسهیلات دارای کد سجام بورسی میتوانند با مراجعه به تارنمای سامانه ست به نشانیset.bsi.ir، از ارزش داراییهای راکد خود مانند سهام، بیمه عمر و سرمایهگذاری، واحدهای صندوقهایی با درآمد ثابت، چکنو، سفته و برات الکترونیک و سایر داراییهای قابل ارزشگذاری خود استفاده نموده و بدون نیاز به بازخرید یا فروش این داراییها، نسبت به وثیقهگذاری آنها در فرآیند دریافت تسهیلات اقدام کنند.
مدیریت ثروت، کاهش زمان وثیقهگذاری به صورت آنلاین، تنوع در ارائه وثایق، تناسب ارزش داراییهای راکد و غیرمولد، امکان تغییر وثیقه، کاهش نیاز به مراجعه حضوری و آزادسازی بخشی از وثیقه متناسب با تعهدات رفع شده، از جمله مهمترین مزیتهای سامانه توثیق الکترونیکی دارایی بانک صادرات ایران است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون فناوری اطلاعات بانک کارآفرین با اشاره به اینکه بانک کارآفرین حامی چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامهنویسی دانش آموزی "کیدکدشریف۲۰۲۵" است، این حضور را مقدمهای بر حضور بانک کارآفرین در حمایت از نوجوانان و استعدادهای دیجیتال خواند و گفت: بستههای تشویقی و حمایتی ویژه برای شرکتکنندگان برتر چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامه نویسی دانش آموزی طراحی شده است که شامل دسترسی به منابع فناوری، مشاوره مسیر شغلی، جذب استعدادهای برتر و حمایت از ایدههای نوآورانه در مراحل اولیه خواهد بود.
مشاور عالی و مدیرکل حوزه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت مطالبات درمانی بازنشستگان در سال ۱۴۰۳، تا پایان اردیبهشتماه خبر داد و گفت: با تدابیر اتخاذ شده، پرداخت کسورات بازنشستگان به مراکز طرف قرارداد به زیر یک ماه خواهد رسید و هزینههای بیماران خاص نیز با کمترین فاصله زمانی پرداخت میشود.
سازمان بورس و اوراق بهادار پس از بررسی مدارک و مستندات ارائه شده از سوی بیمه اتکایی ایران معین، مجوز افزایش سرمایه 84 درصدی این شرکت را صادر کرد.
بانک صادرات ایران در سال 1403 با اختصاص بیش از 58 هزار میلیارد ریال وام قرضالحسنه، بیش از 69000 فقره وام فرزندآوری پرداخت کرد.