به گزارش ماجرانیوز، تفاهم نامهای در راستای هم فکری و هم افزایی، شناسایی و ارزیابی منابع تامین داخلی و ایجاد وحدت رویه سنجش منابع تامین در میان شرکت های فولادساز و با هدف تقویت زنجیره تامین گردهمایی برنامه ریزی و پشتیبانی خرید شرکتهای فولادساز کشور به امضا رسید.
عطا تفضلی معاون خرید فولاد خوزستان گفت: امروز تفاهم نامهای با حضور شرکتهای فولادی امضا شد که حاصل هماندیشی و همافزایی کارکنان واحد برنامهریزی خرید بوده که در میان تعدادی از شرکتهای فولادی انجام شد.
وی هدف این تفاهمنامه را اشتراک گذاری منابع در میان امضا کنندگان برشمرد و اظهار داشت: با وجود منابع غنی که در شرکت فولاد خوزستان و دیگر شرکتها وجود دارد، به دلیل محدود بودن منابع تامین، به موجب این تفاهم نامه اطلاعات در میان این شرکتها به اشتراک گذاشته شده و دسترسی به برخی از منابع طبیعی که محدودیت وجود دارد، را آسان مینماید. سیاست معاونت خرید بر استفاده حداکثری از ظرفیت داخل کشور میباشد.
تفضلی در پایان از زحمات کارکنان برنامهریزی و ارزیابی تامین کنندگان معاونت خرید، دست اندکاران این تفاهم نامه و حمایت مدیریت ارشد شرکت تشکر نمود.
بر پایه این گزارش، تفاهم نامه همکاری بین شرکتهای عضو با رویکرد ایجاد مدل مشترک ارزیابی منابع تامین، انتقال دانش و تجربیات، بررسی و تجمیع نیازهای مشترک در راستای تقویت سازندگان ایجاد نشان تجاری ایرانی، ایجاد کارگروه های تخصصی و بسترهای حمایتی تامین کنندگان، سرمایه گذاری توسعه سبد محصول و ایجاد فضای رقابتی تنظیم و مورد تایید اعضا قرار گرفت.
گفتنی است، تفاهم نامه یادشده روز یکشنبه ۴ آذرماه ۱۴۰۳ در حاشیه بیست و یکمین بین المللی متالورژی (ایران متافو) امضا و مدت اعتبار آن از تاریخ امضا به مدت ۵ سال و قابل تمدید می باشد. همچنین شرکتهای امضا کننده شامل: فولاد خوزستان، فولاد مبارکه و ذوب آهن اصفهان، مجتمع فولاد خراسان، فولاد هرمزگان جنوب، فولاد آلیاژی ایران، آهن و فولاد ارفع، صنایع فولاد آلیاژی پاسارگاد، صنایع معدنی فولاد سنگان خراسان، فولاد غرب آسیا، فولاد سفید دشت چهار محال و بختیاری، ورق خودروی چهار محال و بختیاری، مجتمع صنعتی اسفراین، سنگ آهن مرکزی ایران و معدنی و صنعتی گل گهر میباشند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: موفقیتهای بانک صادرات ایران در مسیر بازگشت به جایگاه شایسته خود در اقتصاد کشور سرعت بیشتری به خود گرفته و امروز دستاوردهای آن با تلاش تمامی کارکنان بانک و شرکتهای تابعه، قابل دفاع است. ضمن اینکه باید از مسیر فعالیتهای سالهای گذشته و زحمات مدیران و کارکنان و پیشکسوتان بانک نیز دفاع کرد.
بانک تجارت که پیش از آغاز سال 1404 با ثبت افزایش 340 درصدی سرمایه، به بزرگترین بانک بورسی ایران تبدیل شد، حالا با افزایش 65 درصدی درآمدهای کارمزدی، رتبه نخست این حوزه را در میان شبکه بانکی به دست آورد.
رئیس کل بیمه مرکزی ضریب نفوذ بیمه در کشور را ۲.۱ درصد اعلام کرد و گفت: این میزان نفوذ، بسته به سرانه درآمد مردم بد نیست.
شاخص کل بورس امروز ۲۳ هزار و ۳۲۳ واحد رشد کرد و در کانال دو میلیون ۹۶۶ هزار واحدی ایستاد.