به گزارش ماجرانیوز به نقل از ایسنا، به نقل از بانک مرکزی، این جلسه که با هدف هماهنگی و تقویت نقشآفرینی مؤثر حوزه علم و فناوری در ساماندهی و توسعه فناوری های دیجیتال برگزار شد، با دستیابی به توافقات مهم و راهبردی به پایان رسید. طرفین در این جلسه سازنده، بر ضرورت همافزایی بیشتر در حوزه فناوری های دیجیتال تأکید کردند.
در این نشست توافق شد که با ایجاد بسترهای نظارتی و حمایتی جدید، امنیت و شفافیت در مدیریت کارگزاران رمزپول و پرداخت یاری ها افزایش یابد و اقدامات عملی برای تسهیل فعالیتهای نوآورانه در این بخش انجام شود.
حسین افشین – معاون علمی و فناوری رئیسجمهور – در این جلسه با اشاره به اهمیت حوزه فناوریهای دیجیتال تاکید کرد: زیست بوم فناوریهای دیجیتال، نه تنها بخشی از اقتصاد کشور بلکه موتور محرک آن در آینده است. همکاری نزدیک میان نهادهای مرتبط، راه را برای توسعه پایدار و امن این حوزه هموار میکند.
محمد رضا فرزین – رئیس کل بانک مرکزی – نیز ضمن قدردانی از نگاه ویژه معاونت علمی و فتاوری رئیس جمهور به این موضوع، بر جایگاه کلیدی بانک مرکزی در ایجاد زیرساختهای مالی و مقرراتی پایدار تأکید کرد و گفت: نگاه بانک مرکزی، توسعه فعالیتهای رمزپول در چارچوب مقررات است و هدف نیز در این بانک، کاهش ریسک این عملیات و افزایش نقش آنها در مبادلات خارجی است و امیدواریم با تعامل سازنده بین نظام بانکی و حوزه فناوری های دیجیتال، این اهداف محقق شود.
بر اساس این گزارش، مقرر شد این توافق پس از برگزاری جلسات با ذینفعان، عملیاتی شده و گامهای عملی در راستای حمایت از این زیست بوم اجرایی شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل بانک تجارت با حضور در مراسم گرامیداشت صنعت پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (عسلویه)، بر ضرورت حمایت از این صنعت بینظیر و استراتژیک، بهمنظور رونق چرخه اقتصادی کشور تاکید کرد.
برگزاری انتخابات رئیس کمیسیون فنی سندیکای بیمهگران ایران با رای اعضای کمیسیون فنی سندیکا، محمد حیدری مدیرعامل شرکت بیمه کارآفرین به عنوان رئیس این کمیسیون برگزیده شد
شاخص کل بازار سرمایه امروز شنبه ۱۵ دی، با رشد ۶۱۷۳۰ واحدی تراز ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحد را پس گرفت و به ۲,۸۴۹,۹۴۰ واحد رسید.
شبکه بانکی طی ۹ ماهه امسال ۴۹۱۴ همت تسهیلات پرداخت کرده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۹۷۰ همت معادل ۲۴.۶ درصد افزایش داشته است. ۱۱۶۴ همت از این تسهیلات به همراه بخشی از تسهیلات در قالب کارتهای اعتباری معادل ۲۴.۷ درصد به مصرفکنندگان نهایی (خانوار) تعلق گرفته است.