به گزارش ماجرانیوز، اتاق مشترک ایران و قزاقستان و اتاق تهران یک تفاهمنامه همکاری امضا کردند. امیر عابدی، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و قزاقستان، در جریان امضای این تفاهمنامه، پیشنهاد خواهرخواندگی اتاق تهران و اتاق آستانه را مطرح کرد و با اشاره به لغو روادید ۱۵ روزه میان دو کشور، گفت: نظر بخش خصوصی ایران افزایش این مدت به ۳۰ روز است تا امکان همکاریها در حوزه گردشگری و توسعه صادرات در بخش خدمات فنی و مهندس یو و بخشهای دیگر افزایش یابد.
او با اشاره به نقشه راه تجارت ایران و قزاقستان و هدفگذاری سه میلیارد دلاری حجم مبادلات دو کشور در بازه سهساله، افزود: یکی از الزامات اصلی تحقق این هدفگذاری، ثبات اقتصادی و ثبات در سیاستهای ارزی و پولی در داخل کشور است. نکته مهم دیگر تعریف یک شیوه منسجم مالی در نقل و انتقالات تجاری میان دو کشور است.
عابدی همچنین، با اشاره به تشکیل کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و قزاقستان طی مدت باقیمانده از سال جاری و نیز برگزاری نمایشگاه و همایش تجارت اوراسیا که هفته نخست اسفند ماه امسال در تهران برپا میشود، تصریح کرد: فرصتهای پیشرو میتواند نقطه عطف آغاز دور تازه مناسبات اقتصادی دو کشور باشد.
محمود نجفیعرب، رئیس اتاق تهران، نیز با اشاره به اینکه حجم مناسبات اقتصادی دو کشور متناسب با ظرفیتهای موجود نیست، پذیرش عضویت ناظر ایران در اتحادیه اقتصادی اوراسیا را نقطه عطف روابط اقتصادی ایران با کشورهای عضو این منطقه اقتصادی از جمله قزاقستان بیان کرد و یادآور شد: اتاق تهران، آماده است توان این نهاد و بخشخصوصی را برای توسعه همکاریهای اقتصادی ایران و قزاقستان به کار گیرد.
اونتالاپ اونالبایف، سفیر قزاقستان در ایران، نیز با اشاره به امضای یک سند همکاری میان دو کشور طی سال ۲۰۲۳ میلادی، گفت: بندهایی از این سند که نقشه راه همکاریهای اقتصادی دو کشور است، در حیطه وظایف اتاقهای بازرگانی دو طرف قرار گرفته و اجرای آن، میتواند به توسعه روابط اقتصادی دو کشور کمک کند.
او با بیان اینکه قزاقستان به واسطه دسترسیهای جغرافیایی و زیرساختهای ایجاد شده، مسیر ارتباطی مناسبی برای ورود به بازارهای بزرگ روسیه و چین است، افزود: دولت این کشور، تسهیلات و ظرفیتهای مناسبی برای جذب سرمایهگذاریهای خارجی ایجاد کرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
براساس رتبه بندی جدید سازمان مدیریت صنعتی (IMI 100)، بیمه البرز در میان بیمه های خصوصی کشور رتبه اول را به خود اختصاص داد.
مسعود بادین گفت: بیمه آسیا به طور کامل به تعهدات بیمه ای خود در این حادثه عمل کرده و به منظور تسریع در پرداخت خسارت ها، با هماهنگی مسئولان قضایی و سازمان تامین اجتماعی، مبلغ خسارت مربوط به جانباختگان این حادثه را به حساب این نهادها در شهرستان طبس واریز کرد.
شرکت بیمه ملت با انتشار گزارش عملکرد 9 ماهه منتهی به آذر 1403، از رشد چشمگیر سودآوری خبر داد. این شرکت با کسب 205 ریال سود به ازای هر سهم، نسبت به دوره مشابه سال قبل 153 درصد رشد داشته است. این دستاورد درخشان، نشان از استراتژیهای موفق و مدیریت کارآمد بیمه ملت در بازار رقابتی بیمه دارد.
در رتبه بندی جدید سازمان مدیریت صنعتی (IMI 100)، بانک ملت در بین 500 شرکت برتر ایرانی، جایگاه هفتم و در میان بانک ها جایگاه نخست را به خود اختصاص داده است.