معاون عملیات شرکت پرداخت الکترونیک سپهر بیان کرد: «براساس گزارش اقتصادی شاپرک، در سال ۱۴۰۲ در شاخص رشد تعداد دستگاه کارتخوان فروشگاهی ۷ ماه رتبه اول و ۳ ماه رتبه دوم را کسب کردهایم.
به گزارش ماجرانیوز به نقل از روابط عمومی شرکت پرداخت الکترونیک سپهر، امیر امیدوار، معاون عملیات این شرکت با بیان این که در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تمرکز بر تدوین برنامههای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت بوده است، گفت: «دوران تحول و رشد پرداخت الکترونیک سپهر با تغییر شاخصهای کلیدی و تغییرات ساختاری در تمامی سطوح آغاز شد. این شرکت از ابتدای سال ۱۴۰۲ بر اساس گزارش اقتصادی شاپرک در شاخص رشد تعداد دستگاه کارتخوان فروشگاهی ۷ ماه رتبه اول، ۳ ماه رتبه دوم و در شاخص رشد مبلغ تراکنش دستگاههای کارتخوان فروشگاهی برای ۵ ماه رتبه اول و ۳ ماه رتبه دوم را تجربه کرده است.»
او ادامه داد: «پرداخت الکترونیک سپهر با بهرهمندی از ۳۶ دفتر، ۴ باجه فعال و خدماترسانی و ۷۰۰ نیروی مجرب صنعت پرداخت در واحد عملیات توانسته است رشدی پایدار و سودآوری بیبدیل در سالهای فعالیت خود را تجربه کند.»
امیدوار در خصوص برنامههای آتی این شرکت عنوان کرد: «برنامهریزی در جذب بازارهای جدید، تجربه رضایتبخش از خدماترسانی به مشتریان، بازبینی و چابکسازی فرآیندهای عملیاتی و افزایش تعامل با بانکهای طرف قرارداد از برنامههای سال آتی واحد عملیات است.»
معاون عملیات شرکت پرداخت الکترونیک سپهر بیان کرد: «به پاس قدردانی از همراهی پذیرندگان وفادار و همچنین پرسنل ارزشمند، جشنوارههای متعددی بر ای پذیرندگان و پرسنل در سال ۱۴۰۲ برگزار شد که این روند در سال ۱۴۰۳ نیز ادامه دارد. از دیگر دستاوردهای معاونت عملیات شرکت سپهر میتوان به دریافت رضایتنامهها و تقدیرنامههایی از تمامی ذینفعان خدمات در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد که منجر به طرح در خواستهای انعقاد قرارداد پشتیبانی دستگاه کارتخوان از سوی بانکهای مطرح کشور شد. این امر افزایش هرچه بیشتر انگیزه تیم را به همراه داشته است.»
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مسعود وکیلینیا، مدیرعامل هلدینگ ارتباط فردا، همایش بانکداری نوین و نظامهای پرداخت را یکی از مهمترین رویدادها در حوزه فناوریهای مالی و بانکی در کشور خواند و گفت: اغلب شرکتها و مؤسسات فعال در عرصه مالی کشور در این همایش حضور پیدا میکنند.
بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی، معاملات بازار ارز تجاری از روز گذشته آغاز شد و یک ماه پس از ابلاغ آن، لازمالاجرا است؛ بنابراین با ایجاد بسترهای لازم برای معاملات ارز تجاری و گشایش رسمی تالار ارز توافقی از سوی بانک مرکزی و مرکز مبادله ایران، تحقق نظام پرداخت رسمی ارز در کشور، بیش از هر زمان دیگری، ممکن است.
پس از چند روز مذاكرات فشرده و پيگيري كانون عالي كارگران بازنشسته تامين اجتماعي كشور قراداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تامین اجتماعی با شركت آتیه سازان حافظ منعقد شد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: کمیسیون تلفیق ۱۲ هزار میلیارد تومان به عنوان حق بیمه محصولات کشاورزی و حق بیمه دولت به این صندوق ۱۲ را تصویب کرد که این منابع کمک بسیار بزرگی به بخش کشاورزی خواهد کرد.