به گزارش ماجرانیوز، حمیدرضا علیمحمدی سرپرست مدیریت بیمههای مهندسی و انرژی بیمه دی، با تأکید بر چارچوب بند ج ماده ۱۳ قانون مدیریت بحران کشور، مبتنی بر لزوم بیمه شدن اموال دولتی توسط دستگاههای اجرایی کشور گفت: پس از گذشت بیش از هفتاد سال از آغاز سدسازی در کشور، مصوبه قانونی مذکور ازتاریخ ۰۱ / ۰۱ / ۱۴۰۳ مذکور از تاریخ لازم الاجرا است و سدها و نیروگاههای کشور باید خود را تحت پوششهای بیمهای قرار دهند.
وی افزود: با توجه به نیاز فزاینده کشور به تأمین برق و همچنین با در نظر گرفتن ارزش سدها و نیروگاههای آبی بزرگ کشور و ریسکهای مربوطه، بیمه کردن آنها یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و شرکت بیمه دی در راستای انجام رسالت خود به عنوان یک بیمهگر، تلاش کرده تا در این مسیر، پیشگام صنعت بیمه کشور باشد.
علیمحمدی بیان کرد: در حال حاضر بررسیهای کارشناسانه و ارزش گذاری دقیق ۱۰ سد و نیروگاه برق آبی کشور در استانهای خوزستان و تهران به انجام رسیده و با مجوزهای بیمه مرکزی ج.ا.ا در مرحله صدور بیمهنامه قراردارد.
سرپرست مدیریت بیمههای مهندسی و انرژی بیمه دی با تصریح بر این موضوع که صدور بیمهنامه برای سدها و نیروگاههای آبی در ایران که در مرحله بهرهبرداری و نگهداری قرار دارند، پیش از این سابقه نداشته اظهار داشت: تاکنون عدم الزام قانونی برای صنایع زیرساختی کشور، مانع از صدور چنین بیمهنامههایی بوده است اما در پی این مصوبه و همچنین با وجود دانش فنی و مهارتهای تخصصی بیمه دی در این خصوص، این شرکت فعالیت در این زمینه را آغاز کرده و امیدوار است گامهای مطلوب و مؤثری را در راستای حفظ سرمایههای ملی بردارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بازار سرمایه در آخرین روز کاری هفته رشد اندکی داشت؛ به طوری که شاخص کل با افزایش ۴۱۰۲ واحد به رقم سه میلیون و ۱۳۶ هزار واحد رسید.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، با تشکر از همکاران صندوقهای استانی و ستاد مرکزی در صدور احکام بازنشستگان در سال جدید گفت: با ابلاغ شیوه نامه متناسبسازی در ۳۱ فروردین ماه، همکاران ما در مدیریتهای استانی و ستاد مرکزی با تلاش بیوقفه موفق شدند به سرعت، یک میلیون و ۷۶۰هزار حکم شامل اعمال ۲۰ درصد افزایش سنواتی و ۳۰ درصد مرحله دوم متناسبسازی را صادر کنند.
بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی و با هدف تسهیل و شفاف سازی رفع سوء اثر از چکهای برگشتی، صادرکننده میتواند با واریز مابقی مبلغ کسری، نسبت به رفع سوء اثر اقدام کند.
بانک مسکن در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی و حمایت از بهسازی و مقاوم سازی مسکن روستاییان، در سال ۱۴۰۳ بیش از ۴۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات جهت نوسازی و بهسازی ۱۹ هزار و یک واحد مسکونی در مناطق روستایی کشور پرداخت کرد.
شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.