به گزارش ماجرانیوز، گزارش عملکرد بانک سینا تا پایان آذر ۱۴۰۳ که در سامانه کدال منتشر شده است، نشاندهنده رشد معنادار در بسیاری از شاخصهای کلیدی درآمدی و موفقیت این بانک در مدت سپرده شده از سال جاری است.
بر اساس آمار منتشر شده درآمد تسهیلات اعطایی بانک سینا از ۶۲,۵۶۰,۳۵۲ میلیون ریال در پایان آذر ۱۴۰۲ به ۹۷,۰۱۳,۹۵۴ میلیون ریال در پایان آذر ۱۴۰۳ افزایش یافته است که رشد ۵۵ درصدی را نشان میدهد.
رشد برای بانک سینا نشاندهنده افزایش توانایی آن در تأمین مالی مشتریان و مدیریت منابع درآمدی است. نکتهای میتواند به انجام تعهدات این بانک در اعطای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری باشد که بر اساس اعلام مدیران بانک سینا، این بانک تا آذر ماه ۱۴۰۳، با پرداخت بیش از ۱۰۰ درصدی بودجه وامهای تکلیفی ازدواج و فرزندآوری، فراتر از تعهدات خود در این زمینه عمل کرده است.این بانک در راستای حمایت از مقوله خانواده و جوانی جمعیت به عنوان بنیان بالندگی و نشاط جامعه، به تمام تکالیف سال جاری خود که از سوی بانک مرکزی در زمینه پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری تعیین شده، به خوبی عمل کرده است.
افزایش ۷۶ درصدی درآمد کامزدها
بررسی شاخصهای دیگر عملکردی بانک سینا نشان میدهد، درآمد حاصل از اوراق بدهی این بانک با ثبت رشد ۲۷ درصدی از ۶,۴۴۰,۹۷۰ میلیون ریال ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ به ۸,۱۸۹,۹۲۲ میلیون ریال در ۹ ماهه امسال رسیده است.
این رشد بیانگر استفاده هوشمندانه بانک از فرصتهای موجود در بازار بدهی است.
درآمد بانک از محل سرمایهگذاریها در پایان آذر ۱۴۰۳ به ۱,۱۶۶,۹۷۰ میلیون ریال رسیده که نسبت به آذر ۱۴۰۲ (با درآمد ۷۹۷,۷۴۳ میلیون ریال) رشدی ۴۶ درصدی را نشان میدهد.
اما در کنار این دو شاخص، رشد درآمد کارمزدهای بانک بیشتر خودنمایی میکند. درآمد کارمزد از ۹,۷۱۹,۹۷۱ میلیون ریال در ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ به ۱۷,۰۹۵,۶۹۶ میلیون ریال در ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ افزایش یافته که نشاندهنده رشد قابلتوجه ۷۶ درصدی است.
افزایش درآمد کارمزد میتواند تمرکز بانک سینا در حوزه خدمات بانکی دیجیتال بازگردد که مورد تاکید علی ابدالی مدیرعامل این بانک در یازدهمین همایش بانکداری نوین و نظامهای پرداخت و همچنین نشست روسای شعب استان خوزستان نیز بود.
رشد درآمد سرمایهگذاری و افزایش درآمد کارمزد، نشاندهنده پیشرفت بانک در افزایش درآمدهای غیرمشاع است که اهمیت زیادی در کاهش وابستگی بانک به درآمدهای ناشی از بهره دارد.
اما در کنار رشد این شاخصهای مهم عملکردی، درآمد سپردهگذاری بانک از ۱۱,۵۳۸,۱۴۳ میلیون ریال در آذر ۱۴۰۲ به ۱۰,۴۸۵,۸۷۳ میلیون ریال در آذر ۱۴۰۳ کاهش یافته و مجموع سپردههای بانکی نیز تا پایان آذر ۱۴۰۳ به ۹۲,۸۹۵,۸۶۵ میلیون ریال تقلیل پیدا کرده است.
بررسی کلی گزارش عملکرد بانک سینا در پایان آذر ۱۴۰۳ نشاندهنده رشد شاخصهای کلیدی، نظیر درآمد تسهیلات اعطایی و کارمزدها، و چالش در مدیریت منابع سپردهای است. برای بهبود عملکرد آینده، با توسعه ابزارهای سرمایهگذاری نوین، مدیریت ریسک تسهیلات و تمرکز بر نوآوریهای دیجیتال مانند پلتفرم کسبوکاری جدید بانک سینا که به گفته علی ابدالی به زودی رونمایی خواهد شد، عملکرد مثبتتری را از بانک سینا شاهد خواهیم بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
علیاصغر تقوی، معاون فناوری اطلاعات بانک کارآفرین گفت: در حال حاضر وضعیت امنیت در شبکه بانکی نسبت به سایر صنایع در وضعیت بهتری قرار دارد که این موفقیت مرهون حساسیت بانکها در سالهای گذشته و سرمایهگذاریهای کلان صورتگرفته در این بخش بوده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت، صنعت فولاد کشور را افتخارآفرین توصیف کرد و موقعیت ممتاز این صنعت پیشرو در تحقق اهداف سند چشمانداز ۱۴۰۴ را قابل تحسین دانست.
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست «هماندیشی مدیران ارشد ایثارگر بانکهای کشور» که روز سهشنبه ۱۸ دیماه با حضور نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد برگزار شد، گفت: نقش بانکها در ارائه تسهیلات به این صندوقها و کمک به رفع مشکلات اقتصادی خانوادههای ایثارگران، بسیار حیاتی است.
شناسایی استعدادهای کلیدی، بهبود فرایندهای ارزیابی عملکرد، ارتقای سطح بهره وری سازمانی، آینده پژوهی و افزایش انگیزه برای کارکنان از مهمترین محورها و شاخص های نخبگی به شمار می آید.