به گزارش ماجرانیوز، در پی تصویب دستورالعمل جدید شورای عالی بیمه درباره کسر قیمت ارزش خودرو در بیمهنامههای شخص ثالث، شرکت فناوری سناپ (سامانه نوآوری ایرانیان پوشش)، گام بلندی در حمایت از صنعت بیمه کشور برداشته است. دستورالعمل جدید شورای عالی بیمه که پیچیدگیهای زیادی در فرمولهای محاسبه افت خودرو دارد، دغدغههای بسیاری را برای شرکتهای بیمهای ایجاد کرده ، از این رو سناپ در آخرین نسخه از برنامه کاربردی سپر، با افزودن ماژول محاسبه افت خودرو، نهتنها این پیچیدگیها را سادهسازی کرده، بلکه راهکاری عملی و دقیق برای رفع این چالش ارائه داده است. گروه شرکت های ایرانیان پوشش، بهعنوان اولین نهاد ارزیابی خسارت بیمهای در تمامی رشتههای بیمهای در سراسر کشور، با توسعه اپلیکیشن سپر، بستری دیجیتال و نوآورانه برای ارائه خدمات خسارت بیمهای و امدادی فراهم کرده است. برنامه کاربردی سپر خدمات متنوعی از جمله اعلام خسارت بیمه ثالث ، بدنه و درمان، ارزیابی سلامت خودرو و گستره ای از خدمات متنوع استعلام و امدادی را در اختیار کاربران قرار میدهد و بهعنوان یک ابزار پیشرفته در خدمت صنعت بیمه و بیمهگزاران عمل میکند.
برای کسب اطلاعات بیشتر و دانلود این اپلیکیشن، به تارنمای separ.online مراجعه یا از کافه بازار دانلود کنید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر بیمههای درمان، عمر و حادثه بیمه سرمد با اعلام قرارگرفتن بیمه سرمد در مسیر هوشمندسازی فرآیند ارزیابی خسارت گفت: بیمه سرمد به منظور مدیریت صحیح در ارزیابی خسارت و همچنین کاهش درگیری نیروی انسانی با فرایندهای اجرایی ثابت و تکراری که منجر به فرسایشی شدن انجام عملیات بیمهگری و کاهش دقت ارائه خدمات میشود، در حال سیستمی کردن فرایند ارزیابی خسارات با استفاده از امکانات و دسترسیهای ایجاد شده از طریق هوش مصنوعی (AI) است.
مدیرعامل بانک ملت در سفر به استان سمنان از سه شرکت بزرگ در این استان بازدید و با مدیران عامل این شرکت ها در زمینه توسعه همکاری های بانکی و سرمایه گذاری گفت و گو کرد.
بیمه اتکایی ایرانمعین طی سالهای گذشته توانسته جایگاه خود را در بازار بیمه کشور تثبیت کند. این شرکت با در اختیار داشتن 13 درصد بازار اتکایی کشور، بهعنوان یکی از مهمترین بازیگران بازار بیمه اتکایی کشور شناخته میشود و بررسی عملکرد بیمه اتکایی ایران معین در دو سال گذشته، نشاندهنده موفقیت در بهکارگیری استراتژیهای کارآمد در مدیریت پرتفوی، افزایش سودآوری و کاهش ریسک است.
بانک مسکن در راستای مساعدت مشتریانی که موفق به بازپرداخت به موقع اقساط تسهیلات خود نشدهاند و با هدف بازگشت مطالبات به چرخه اعتباردهی و تداوم ارائه تسهیلات به مشتریان جدید، طرح «پویش» را تا پایان سال ۱۴۰۳ ارائه کرد.