به گزارش ماجرانیوز، علی ابدالی، سرپرست بانک سینا در نشست با اعضای هیئتعامل و مدیران مناطق این بانک گفت: اصلیترین رکن برای ادامه حیات هر بانک، ورود منابع مالی است و در شرایط کنونی، اولویت و هدف اصلی بانک سینا، بهبود و تقویت روند جذب منابع است. ابدالی افزود: بانک با منابع زنده است و […]
به گزارش ماجرانیوز، علی ابدالی، سرپرست بانک سینا در نشست با اعضای هیئتعامل و مدیران مناطق این بانک گفت: اصلیترین رکن برای ادامه حیات هر بانک، ورود منابع مالی است و در شرایط کنونی، اولویت و هدف اصلی بانک سینا، بهبود و تقویت روند جذب منابع است.
ابدالی افزود: بانک با منابع زنده است و به میزان منابع شناخته میشود و با تقویت منابع، سایر برنامههای بانک امکان پیادهسازی و تحقق بهتری پیدا می کنند.
وی تأکید کرد: در بانک سینا در شرایط فعلی، تغییری در سیاستها، ساختار و برنامههای بانک نخواهیم داشت اما در آینده با همفکری مدیران و متناسب با نیازهای کسبوکاری جامعه، در صورت نیاز تغییرات سیاستی، ساختاری و عملیاتی رخ خواهد داد.
سرپرست بانک سینا تصریح کرد: امروزه در صنعت بانکداری، ارائه خدمات مطلوب به گروههای مشتریان در گرو تقویت زیرساختهای فناوری اطلاعات و برنامههای نوین کسبوکاری بانکهاست که در این حوزهها نیز به تلاشهای جدیتری در مسیر توسعه و بهبود بانک نیاز داریم.
وی ضمن اشاره به سیاستهای انقباضی و محدودیتهای مرتبط با منابع و مصارف در شبکه بانکی، تأکید کرد: با وجود مدیران باتجربه و توانمند در بانک سینا ضرورت دارد با همدلی و همت مضاعف کلیه کارکنان، در جهت تحقق اهداف ترسیمشده گام برداریم.
در ادامه، چنگیز مروج، قائممقام مدیرعامل بانک سینا طی سخنانی بر لزوم برنامهریزی و جدیت کارکنان در جهت جذب منابع ارزانقیمت و تلاش در راستای بهینهسازی ترکیب منابع، تأکید کرد.
خلیلاله مهرابی، معاون بانکداری بانک سینا نیز گزارشی از وضعیت عملکرد مناطق بر اساس شاخص مانده منابع ارائه کرد و مدیران مناطق نیز دغدغهها و مشکلات مناطق را مطرح کردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر اداره نظارت بر بانک ها و موسسات اعتباری بانک مرکزی اعلام کرد: به منظور نزدیک شدن نسبت کفایت سرمایه به استاندارد هشت درصد و حرکت به سمت تحقق تکلیف برنامه هفتم، برنامه اصلاحی برای افزایش کفایت سرمایه 9 بانک غیر دولتی از سوی بانک مرکزی به این بانک ها ابلاغ شده و این برنامه در هیات مدیره بانک های مذکور به تصویب رسیده است.
در نشست خبری نمایشگاه بینالمللی «مشهد اینوکس - فاینکس» فرصتهای متنوع برگزاری این نمایشگاه برای فعالان اقتصادی تشریح و بر این نکته تاکید شد که برگزاری این نمایشگاه در مشهد میتواند بستری برای معرفی ظرفیتهای اقتصادی در شرق کشور باشد و همچنین پیوند مؤثری بین فرصتهای سرمایهگذاری در مناطق مختلف کشور با بازار سرمایه برقرار کند. قرار است نمایشگاه مشهد اینوکس از ۳۱ اردیبهشت تا ۳ خرداد در مشهد برگزار شود.
رئیس مرکز تنظیمگری بانک مرکزی ضمن تشریح راهبرد این بانک در جهت تحقق شعار سال تصریح کرد: طراحی مقررات با رویکرد مبتنی بر ریسک یکی از مهمترین رویکردهای بانک مرکزی در تنظیمگری است. رویکردی که بستر ساز توزیع بهینه تر تسهیلات و اعتبارات در حوزه تامین مالی تولید خواهد شد. همچنین رونمایی از ۱۰ محصول فناور محور در حوزه تنظیم گری و نظارت، بازتعریف نقش بانک ها در تامین مالی تولید و توزیع عادلانه تسهیلات در سایه چتر نظارتی بانک مرکزی از دیگر تمهیدات بانک مرکزی در راستای تحقق شعار سال است.
بازار سرمایه در اولین روز اردیبهشت نیز همانند روزهای پایانی فروردین رشد کرد؛ به طوری که شاخص کل با افزایش بیش از ۵۹ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۱۳۷ هزار واحد رسید.