به گزارش ماجرانیوز، در پی استقبال و مشارکت هموطنان و مشتریان حقیقی دارای حساب جاری بانک صادرات ایران از خدمات چک امن دیجیتال (چکنو)، مرحله دوم طرح «طنین چکنو» تا پایان اردیبهشتماه سال جاری ادامه داشته و مشتریان با مشارکت در این طرح به قید قرعه از تسهیلات ویژه برخوردار خواهند شد.
بانک صادرات ایران برای تسهیل مبادلات مالی و ترغیب مشتریان به استفاده از چک الکترونیک، طرح «طنین چکنو» را به مدت یکسال از آغاز پاییز سال گذشته کلید زد که بر اساس آن مشتریان حقیقی دارای حساب جاری با دسته چک فعال یا غیرفعال میتوانند با فعالسازی چکنو (نخستین چک امن دیجیتال نظام بانکی)، صدور چکنو، نقد کردن چکنو از طریق درگاههای بانکداری غیرحضوری این بانک به ازای هر برگ چکنو و واگذاری چکهای سایر بانکها نزد بانک صادرات ایران در بازه یک ساله، امتیاز کسب کرده و از جوایز و تسهیلات ویژه این طرح برخوردار شوند.
طرح «طنین چکنو» که از پاییز سال ۱۴۰۳ در سه دوره چهارماهه، فعالیت مشتریان در فعالسازی، صدور و کارسازی چکنو را رصد خواهد کرد، شرایط اعطای تسهیلات در چهار گروه مشتریان به ترتیب به ۱۵۰ میلیون ریال، ۵۵۰ میلیون ریال، یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال و ۴ میلیارد ریالی را در دومین دوره چهارماهه این طرح فراهم کرده است.
دور سوم این طرح میزان تسهیلات به ۲۰۰ میلیون ریال، ۶۰۰ میلیون ریال، ۲ میلیارد ریال و ۵ میلیارد ریال افزایش خواهد یافت.
امتیازات مشتریانی که در هر دوره قرعهکشی برنده نشده باشند، برای دورههای بعد ذخیره و محاسبه خواهد شد.
در پایان این طرح نیز ۴ جایزه نقدی نیز به ارزش ۱۰ میلیارد ریال، ۵ میلیارد ریال، ۵۰۰ میلیون ریال و ۱۰۰ میلیون ریال و به قید قرعه به ۴ مشتری بانک اعطا خواهد شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۴، پیشخوانهای شهرنت بانک شهر موفق به ثبت عملکردی درخور توجه شدهاند که بیانگر رشد و ارتقاء مستمر خدمات در این بخش است
با حضور دکتر سیدمحمدمهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر و محمد اولیاء مدیرعامل گروه مپنا؛ تفاهمنامه همکاری های مشترک میان دوطرف به امضاء رسید.
بازار سرمایه که تمام روزهای هفته قبل رشد کرده بود امروز هم مثبت شد؛ به طوری که شاخص کل ضمن افزایش بیش از ۱۵ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۸۰۱ هزار واحد رسید و کانال ۲.۸ میلیون واحد را که روز ۹ تیر از دست داده بود مجددا تصاحب کرد
بانک ملت در حالی این هفته مجمع سالیانه خود را برگزار می کند که در پایان اسفند ماه ۱۴۰۳، سود خالصی معادل ۱.۷۲۴ هزار میلیارد ریال(۱۷۲.۴ همت) را محقق کرده که در مقایسه با مقطع زمانی مشابه در سال ۱۴۰۲ حاکی از جهش کم نظیر ۸۷ درصدی است.
دیدگاه بسته شده است.