به گزارش ماجرانیوز به نقل از روابطعمومی بانک صادرات ایران، برات الکترونیکی ابزار پیشرو در تامین سرمایه در گردش و تأمین مالی زنجیره تأمین برای صاحبان کسب و کار و بنگاههای اقتصادی است که بانک صادرات ایران با کارمزد و هزینه کمتر از سایر ابزارها و با سرعت و دقت بیشتر، خدمات مالی و بانکی را به مشتریان ارائه میکند.
بانک صادرات ایران با ارائه این ابزار نقش برجستهای در تأمین مالی آسان، سریع و ارزان بخشهای مختلف فولادی، پتروشیمی، صنایع سیمان، خودرو، شرکتهای دانشبنیان و صاحبان کسب و کار بر عهده گرفته است.
برات الکترونیکی سندی غیرکاغذی است که با درخواست براتدهنده یا براتکش (خریدار) در وجه یا به حوالهکرد دارنده برات (فروشنده) و بر اساس اعتبار خریدار صادر میشود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن براتگیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل میکند.
عدم نیاز به سپرده نقدی، قابلیت انتقال در زنجیرههای فعالیتهای اقتصادی، امکان صدور برات الکترونیکی تا سقف ۲۰۰ درصد فروش سال گذشته خریدار پس از کسر مانده تسهیلات و تعهدات، امکان تنزیل در صورت گذشت حداقل یک چهارم از عمر برات از تاریخ صدور یا دو بار انتقال بین بنگاههای عضو زنجیره تامین و نرخ کارمزد حداکثر ۲٫۲۵ درصد و سقف نرخ کارمزد انتقال ۰٫۱ درصدی، از مهمترین مزایا و ویژگیهای برات الکترونیک بانک صادرات ایران است.
این برات سندی غیرکاغذی با قابلیت انتقال و تنزیل در سررسید یک تا ۱۲ ماهه است که عمدتا برای تأمین سرمایه در گردش زنجیره تولید در اختیار مشتریان بانک صادرات ایران قرار گرفته است.
برات الکترونیک بانک صادرات ایران سندی تجاری است که بر اساس قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک و با کنترل سامانه سپام ریالی بانک مرکزی در سامانه یکپارچه مدیریت سفته و برات الکترونیکی وزارت امور اقتصادی و دارایی صادر میشود.
نخستین برات الکترونیک سپامی نظام بانکی در مهرماه سال ۱۴۰۲ پس از دریافت کد سپام از بانک مرکزی و ارسال درخواست صدور برات به وزارت امور اقتصادی و دارایی با داشتن شناسه خزانهداری کل کشور توسط بانک صادرات ایران صادر شد و امروز به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای مقرون به صرفه و نوین بانکداری الکترونیک، در اختیار مشتریان بانک و صاحبان کسب وکار است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
با موافقت گمرک جمهوری اسلامی ایران، رویه گمرکی ترخیص مشتقات نفتی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد به اجرا درآمد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی، از تداوم خدمات بانکی، بیمهای و گمرکی در جریان جنگ اخیر خبر داد و اعلام کرد که وزارت اقتصاد با تقویت سرورهای مالیاتی و گمرکی، تخلیه انبارهای کالاهای ارزشمند و برنامهریزی برای ایجاد صندوق بیمه جبران خسارت، اقدامات گستردهای برای حمایت از مردم، اصناف و بازارهای مالی در دستور کار دارد
پرتوافکنان عضو هیأت مدیره بانک سپه از برقراری مجدد ارائه خدمات حضوری این بانک خبر داد.
بهنام فیضآبادی، مدیر رتبهبندی شرکتهای برتر ایران IMI-100 از آغاز رتبهبندی 500 شرکت برتر ایران در سال 1404 خبر داد و گفت: 500 شرکت برتر ایران در روز 6 بهمن 1404 اعلام میشوند.
دیدگاه بسته شده است.