به گزارش ماجرانیوز ، نسبت کفایت سرمایه به عنوان یکی از مهمترین شاخصهای ارزیابی بانکها، حاصل تقسیم سرمایه پایه به مجموع داراییهای موزون شده به ضرایب ریسک برحسب درصد است.
ماده ۳ آئین نامه کفایت سرمایه مصوب شورای پول و اعتبار تأکید کرده است که حداقل نسبت کفایت سرمایه برای کلیه بانکها و مؤسسات اعتباری(اعم از دولتی و غیردولتی)، ٨ درصد تعیین میشود.
کارکرد اصلی نسبت کفایت سرمایه را میتوان حمایت از سپرده گذاران و نیز جلوگیری از بروز تکانههای احتمالی به هنگام تغییرات سیاستهای پولی و اعتباری کلان توصیف کرد.
اساساً مشتریان بزرگ هنگام انتخاب یک بانک به عنوان شریک تجاری، نسبت کفایت سرمایه آن را به عنوان یک شاخص اصلی مورد توجه قرار می دهند، چرا که این شاخص نشان میدهد بانک تا چه اندازه میتواند به تعهدات خود در قبال مشتری عمل کند.
اکنون در نظام بانکی، کمتر از ۱۰ بانک، دارای کفایت سرمایه استاندارد ۸ درصدی هستند. اطلاعات موجود نشان میدهد بانک سینا در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، موفق شده است نسبت کفایت سرمایه خود را بالای ۸ درصد نگه دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در پی انتشار خبری کذب در برخی از سایتهای غیرمعتبر و شبکههای اجتماعی، با عنوان تخصیص پاداش به هیأت مدیره بانک دی، به منظور تنویر افکار عمومی اطلاعیهای منتشر شد.
مدیرکل دفتر آیندهپژوهی، مدلسازی و مدیریت اطلاعات اقتصادی وزارت اقتصاد، رشد اقتصادی میانگین ۸ درصد در طول سالهای برنامه هفتم را نیازمند ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیارد دلار سرمایه ثابت خالص دانست و گفت: رشد اقتصادی امسال در نیمه اول مثبت بوده است.
شرکت فولاد خوزستان، به عنوان یکی از پیشگامان صنعت فولاد کشور، با تدوین راهبردهای نوین و برگزاری دوازدهمین جلسه کمیته راهبری، گامی بلند در مسیر توسعه پایدار برداشته است.
بانک ملت در راستای تکمیل سبد محصولات خود، طرح گردونه را مبتنی بر قرعه کشی و بر اساس مانده حساب طراحی و ارائه کرد.