حجتالله صیدی در رویداد ملی رمز آتی با بیان اینکه در عرضه اقتصاد و بازارهای مالی با پدیده بلاکچین در فناوری مالی روبهرو هستیم، افزود: بانک مرکزی بهعنوان نهاد ناظر، میبایست میزان تطابق این پدیده با پول را مشخص کند.
صیدی گفت: پدیدههای نو خود را به جامعه تحمیل میکنند، بدترین استراتژی نادیدهگرفتن پدیدهای نو و یا ممنوع کردن آن است، باید در نظام حکمرانی تکلیف خود را با پدیده نو مانند رمزارز مشخص کنیم.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد: باید مشخص شود رمزارز چه نوع پولی است تا بانک مرکزی بتواند قوانین متناسب را تعیین کند.
به گفته صیدی، با رمزارزها، علاوه بر نگاه پولی باید با نگاه دارایی و اوراق مالی نیز مواجه شد، چنانکه در حوزه نظری و تئوریک بحثهای زیادی در این باره مطرح است.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به اینکه بر اساس قانون بازار اوراق بهادار (مصوب اول آذر ۱۳۸۴)، باید اوراق بهادارسازی دارایی انجام شود، توضیح داد: ارزشگذاری در فناوری بلاکچین و تعیین آن بسیار مهم است، برخی اعتقاد دارند رمزارز اصلاً دارایی نیست، اما امروز رمزارز خود را بهعنوان دارایی تحمیل کرده است.
وی ادامه داد: اما نکته مهمی که مطرح میشود این است که زنجیره ایجاد شده مبتنی بر منطبق ریاضی است و رمزارز بر پایه آن ایجاد میشود، چقدر قابل ارزشگذاری است تا بتوان اوراق آن را در بازار ارزشگذاری کرد. طبعاً برای این مسئله باید صندوق تعریف و مجوزهای لازم داده شود تا صندوقها در رمزارز و رمزدارایی حضور داشته باشند که در این میان، شروع این موضوع با توکنسازی خواهد بود که روش درستتری است. به بیانی دیگر، دارایی وجود دارد و ارزش دارد، فقط باید توکنایز شود و کمکم به سمت ابزارهای رمزدارایی برویم.
صیدی با تأکید بر اینکه مرز نگاه پولی و نگاه دارایی در رمزارز بسیار باریک بوده و باید با نگاه جامع به این فناوری نگاه کرد، گفت: متخصصان پولی و مالی با کمک سازمان بورس و بانک مرکزی باید این مسئله را مدیریت کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر امور بازرسی بانک سینا از راهاندازی سامانه جامع نظارت در این بانک طی سال آینده خبر داد.
مدیر بیمههای درمان، عمر و حادثه بیمه سرمد با اعلام قرارگرفتن بیمه سرمد در مسیر هوشمندسازی فرآیند ارزیابی خسارت گفت: بیمه سرمد به منظور مدیریت صحیح در ارزیابی خسارت و همچنین کاهش درگیری نیروی انسانی با فرایندهای اجرایی ثابت و تکراری که منجر به فرسایشی شدن انجام عملیات بیمهگری و کاهش دقت ارائه خدمات میشود، در حال سیستمی کردن فرایند ارزیابی خسارات با استفاده از امکانات و دسترسیهای ایجاد شده از طریق هوش مصنوعی (AI) است.
مدیرعامل بانک ملت در سفر به استان سمنان از سه شرکت بزرگ در این استان بازدید و با مدیران عامل این شرکت ها در زمینه توسعه همکاری های بانکی و سرمایه گذاری گفت و گو کرد.
بیمه اتکایی ایرانمعین طی سالهای گذشته توانسته جایگاه خود را در بازار بیمه کشور تثبیت کند. این شرکت با در اختیار داشتن 13 درصد بازار اتکایی کشور، بهعنوان یکی از مهمترین بازیگران بازار بیمه اتکایی کشور شناخته میشود و بررسی عملکرد بیمه اتکایی ایران معین در دو سال گذشته، نشاندهنده موفقیت در بهکارگیری استراتژیهای کارآمد در مدیریت پرتفوی، افزایش سودآوری و کاهش ریسک است.