به گزارش ماجرانیوز، در ملاقات فرزین رئیسکل بانک مرکزی کشورمان و دکتر نابیولینا رییس بانک مرکزی روسیه، سند اقدام مشترک میان بانکهای مرکزی ایران و روسیه در سه سرفصل اصلی «استفاده از پول های ملی در تجارت دو کشور»، «امکان اتصال پیامرسان های بانکی و بومی دو کشور موسم به سپام و SPFS» و «امکان اتصال شبکه پرداخت کارتی دو کشور» عملیاتی شد.
رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه اخیراً توافقی میان بانک مرکزی ایران و روسیه درباره پول دیجیتال انجام شده است, از به کارگیری پول دیجیتال در مبادلات تجاری میان ایران و روسیه خبر داد و گفت: با راه اندازی شعب بانک های «V.T.B» و “میربیزینس” تجار ایرانی می توانند عملیات صادرات خود را از طریق این شعب انجام دهند همچنین با تمهیدات پیش بینی شده در صدد رفع مشکل عدم تعادل تجاری بین دو کشور هستیم.
دکتر فرزین در نشست هم اندیشی با فعالان اقتصادی فدراسیون روسیه با اشاره به توافق بانک مرکزی ایران و روسیه گفت: در حال حاضر طرح آزمایشی پول دریجیتال در کیش در حال انجام است و این دوره آزمایشی به طور تقریبی رو به اتمام است و این پول فعال خواهد شد. همچنین کشور روسیه نیز فعالیت هایی را داشته و تلاش خواهیم کرد از پول دیجیتال برای عملیات مبادلات اقتصادی استفاده کنیم.
تلاش برای حل مشکل عدم تعادل تجاری رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه یکی از چالش های ما عدم تعادل میان تجارت ایران و روسیه است، گفت: امیدواریم با نرخ جدید توافقی که برای روبل ایجاد خواهیم کرد، بخشی از این عدم تعادل را کاهش دهیم. همچنین در صورتی که تجار با محدودیت هایی در صادرات روبرو هستند، برای نمونه می توانیم فاینانس کشتی ها را انجام دهیم و با همکاری سایر بخش های اقتصادی محدودیت های مذکور را برطرف کنیم.
راه اندازی تابلوی روبل در بازار ارز تجاری وی خاطرنشان کرد: به تازگی بازار جدیدی به اسم بازار ارز توافقی ایجاد کردهایم که در این بازار، نرخ بر اساس توافق صادرکننده و وارد کننده شکل میگیرد.
رئیس کل بانک مرکزی گفت: در مرحله بعدی کارتهای روسی در ایران فعال خواهد شد. در مرحله سوم این طرح از سال آینده کارتهای ایرانی در پایانه های فروش کشور روسیه و بالعکس قابل استفاده خواهد بود تا بتوان از فروشگاههای موردنظر خرید انجام داد. نرخ نیز براساس توافق خواهد بود و دخالتی در این باره نخواهیم داشت و بر اساس توافق شکل خواهد گرفت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت فولاد خوزستان در ۹ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ موفق شد با وجود چالشهای بزرگ ناشی از محدودیتهای انرژی، درآمدی معادل ۵۴,۸۱۱ میلیارد تومان به ثبت برساند. این رقم نشاندهنده رشد ۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ و رشد ۴۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ است.
توجه به موضوع “احترام” میان همکاران به عنوان اعضای یک خانواده باعث میشود تا بهتر همکاری کنند و احساس حمایت متقابل داشته باشند.
با اعلام استانداری و کمیسیون هماهنگی بانکهای استان یزد، برای کمک به کاهش مصرف انرژی، ساعت کاری شعب بانک کارآفرین از روز ۲۴ دی تا ۳۰ بهمن ماه سال جاری تغییر کرد.
مسعود رحیمیان سرپرست مدیریت توسعه کسب و کار بیمه سرمد در مصاحبهای با روابط عمومی شرکت از لزوم استفاده از مدلهای «نوآوری باز» برای توسعه بیمهگری و حل مسائل سازمان با استفاده از ظرفیت نخبگان خبر داد.