به گزارش ماجرانیوز، محسن سیفی در آیین افتتاحیه این همایش دو روزه که در آستانه میلاد با برکت ثامنالحجج حضرت امام رضا علیهالسلام و با حضور فرشاد محمدپور معاون تنظیمگری و نظارت بانک مرکزی، علی دیواندری کارشناس بانکی و استاد بانکداری، محمداسماعیل قدس رییس هیئتمدیره شرکت کدبانو (دلپذیر) و پخش پگاه، اعضای هیئتمدیره، معاونان، مدیران شعب استانی و مدیران ارشد ستادی بانک و شرکتهای ابزاری بانک برگزار شد، روند اصلاحات ساختاری در بخشهای مختلف مالی، فناوری اطلاعات، فرآیندها و مولدسازی داراییهای غیرمولد و وصول مطالبات را به عنوان ۴ محور اصلی اقدامات راهبردی بانک در ۲۰ ماه گذشته عنوان کرد.
وی با اشاره به اهتمام جدی این بانک در اصلاح ساختارهای مالی در ماههای گذشته، به انجام اقدامات مهم در زمینه افزایش سرمایه بانک اشاره کرد و گفت: از ماههای گذشته چند مرحله افزایش سرمایه در بانک صادرات ایران اتفاق افتاده و میزان کفایت سرمایه که در سالهای گذشته منفی بوده، امروز به حدود ۳ درصد افزایش یافته است. بنا بر اهداف و برنامههای بانک، افزایش سرمایه تا محدوده ۱۲۰ هزار میلیارد تومان تا پایان سال در حال پیگیری است و در ادامه این مسیر افزایش سرمایه ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی را نیز دنبال خواهیم کرد. در تلاش هستیم تا شاخصهای سرمایه نظارتی و کفایت سرمایه بانک به حد مناسبی ارتقا یابد و بانک بتواند خدمات شایستهای به مجموعههای خدماتی و تولیدی در اقتصاد کشور ارائه دهد.
سیفی با اشاره به چالشهای بزرگ در مسیر اصلاح و سودآوری پایدار عملیاتی، گفت: بانک در گذشته سود انباشتهای برای استفاده در فرآیند افزایش سرمایه در اختیار نداشت اما اکنون بانک وارد سود عملیاتی شده و دهها همت سود انباشته ایجاد خواهد کرد.
وی با تأکید بر اینکه موفقیتهای اخیر بانک صادرات ایران مرهون زحمات تمامی کارکنان و مدیران زحمتکش، کوشا و باانگیزه بانک است، افزود: هدف از برگزاری این همایش ارزیابی عملکرد تمامی استانها و مناطق تهران و همچنین تبیین اهداف پیشرو برای تحقق اهداف متعالی بانک، بالا بردن سهم از بازار و ایفای نقش قدرتمندتر در اقتصاد کشور است.
مدیرعامل بانک صادرات ایران در این نشست، اصلاح فرآیندهای فناوری اطلاعات بانک را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: بانک صادرات ایران امروز با گذر از برخی چالشهای جدی، موفق به اصلاح فرآیندهای فناوری اطلاعات و زیرساختهای بنیادین شده و برخی مشکلات در بخش همراهبانک نیز به شکل مؤثری مرتفع شده و امروز با ارائه محصولات نوین از جمله پلتفرم جدید بانکداری دیجیتال، شاهد استقبال از خدمات بانکهای غیرحضوری از سوی مشتریان و مخاطبان بانک نیز هستیم.
سیفی موفقیت و پیشرو بودن چکنو نخستین چک امن دیجیتال نظام بانکی در بانک صادرات ایران را مورد توجه قرار داد و افزود: اولین بانکی هستیم که چک الکترونیک صادر کرده و تعداد چکنوهای صادر شده در بانک صادرات ایران امروز از مرز ۸.۵ میلیون برگ عبورکرده و در این زمینه پیشرو هستیم و این نشان میدهد که بانک صادرات ایران توانسته در اجرای تعهدات خود به مجموعه نظارتی بانک مرکزی، وفای به عهد کند.
سیفی وصول مطالبات بانک صادرات ایران را نیز مورد اشاره قرار داد و افزود: وصول مطالبات کلان از برخی مدیونین پس از ۱۳ سال در این بانک با حمایت سازمانهای نظارتی و نهادهای قضایی با موفقیت انجام شد و ۱۳۰ هزار میلیارد ریال مطالبات معوق از یک بدهکار وصول شده و انتظار میرود این میزان تا پایان سال به ۲۳۰ هزار میلیارد ریال افزایش یابد و با وصول برخی دیگر از مطالبات کلان بانک در سال جاری، بزرگترین وصول مطالبات شبکه بانکی در بانک صادرات ایران رقم خواهد خورد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران در ادامه به موفقیت این بانک در دادگاه لاهه اشاره کرد و گفت: بانک صادرات ایران موفق شد موضوع دادگاه لاهه درخصوص دریافت غرامت از دولت بحرین بابت سهم خود در فیوچربانک را با موفقیت به سرانجام برساند.
او مولدسازی داراییهای منجمد و غیرمولد بانک را نیز به عنوان محوری دیگر از اقدامات بانک مورد توجه قرار داد و گفت: عرضه اولیه سهام شرکت توسعه نیشکر توسط بانک صادرات ایران، بزرگترین عرضه اولیه در فرابورس بود و در همین راستا، سهام سپهر تهران و چند شرکت دیگر نیز در آینده نزدیک در بازار سرمایه عرضه میشود.
سیفی استقبال بیسابقه و صف خرید ۲۷ میلیاردی «وبصادر» را از دیگر دستاوردهای این بانک در حوزه بازار سرمایه برشمرد و گفت: این روند از شرایط مطلوب سهام بانک حکایت دارد.
وی افزایش منابع بانک و عبور از مرز ۱۰۰۰ همت را موفقیتی دیگر در بانک دانست و تدوین بسته اعتباری بر اساس مقررات بانک مرکزی را اقدامی دیگر برای رعایت بهداشت اعتباری و اعمال کنترل دقیقتر بر نسبت منابع و مصارف بانک و به صفر رساندن ناترازی بانک، عنوان کرد.
محسن سیفی همچنین با اشاره به رفع چالشهای آکچوئری و مرتفع شدن بخشی زیادی از بندهای حسابرسی باقیمانده از سنوات گذشته، از عملیاتی شدن شعب خارج از کشور خبر داد و گفت: احتمال افزایش سود انباشته بانک از محل اقدامات انجام شده در احیای شعب خارج از کشور به ۲۰ الی ۳۰ همت وجود دارد.
وی توفیقات بانک در بهبود کفایت سرمایه، بازده داراییها، افزایش قابل توجه حقوق صاحبان سهام، بهبود حاشیه سود، افزایش منابع و سایر شاخصهای عملکردی بانک را نتیجه تلاش تمامی همکاران بانک دانست و گفت: بانک صادرات ایران پس از سالها، موفق به تحقق ۱۰۰ درصد اهداف سالانه خود در سال ۱۴۰۳ شده است.
سیفی تکریم مشتریان را نقطه قوت فرهنگ سازمانی بانک صادرات ایران دانست و تأکید کرد: خط قرمز بانک، تکریم مشتریان بانک است.
وی توجه به سرمایههای انسانی در بانک صادرات ایران را نیز از جمله ارکان بنیادی و اساسی بانک دانست و بر تداوم رسیدگی به کارکنان و خانواده ۳۰۰ هزار نفری بانک برای تقویت جایگاه خدمتگذاری به اقتصاد و مردم کشور تأکید کرد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنین از برنامه این بانک برای ایجاد «نشان مهندس محمدعلی مفرح» بنیانگذار بانک صادرات ایران، برای اهدا به نخبگان صنعت بانکداری، همزمان با سالگرد تأسیس بانک صادرات ایران خبر داد و گفت: تلاش داریم با این اقدام نام، یاد و خدمات ارزنده او در تاریخ بانکداری کشور جاودان بماند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صاحبان کسب و کار و مشتریان حقوقی بانک مسکن میتوانند با افتتاح حسابهای تبعی طرح «توان» به نام کارکنان زیرمجموعه خود، از امتیاز تسهیلاتی مضاعف این طرح بهره ببرند.
در حالیکه سال ۱۴۰۴ با چشماندازهای نامطمئن اقتصادی آغاز شد، صندوقهای سهامی شرکت تأمین سرمایه تمدن با ثبت بازدهی بیش از ۱۹ درصد در ۴۵ روز نخست سال، جایگاه خود را بهعنوان یکی از موفقترین ابزارهای مالی تثبیت کردند. بسیاری از بازارهای سنتی، از جمله طلا، سکه و ارز، افتهایی چشمگیر را تجربه کردهاند و شاخص کل بورس نیز با تمام رشد قابل توجه خود، از این صندوقها عقب مانده است.
تفاهمنامه همکاری های مشترک میان بانک شهر و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت با حضور مدیران عامل دوطرف و با هدف افزایش تعاملات فی مابین در حاشیه بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به امضا رسید.
عضو هیئتمدیره بانک صادرات ایران در مراسم اختتامیه همایش سراسری مدیران این بانک، استفاده از فناوریهای نوین و ابزارهای بانکداری مدرن را ضرورت مدلهای کسب و کار نوین صنعت بانکداری دانست و گفت: مسیر بانک صادرات ایران، عبور از بانکداری سنتی حضوری شعبه محور و حرکت به سوی بانکداری پلتفرمی و هوشمند است. هر میزان که زودتر در این مسیر گام برداریم، آینده روشنتری برای بانک رقم خواهد خورد
دیدگاه بسته شده است.