به گزارش ماجرانیوز، ضیا بهشتی فرد مدیر فناوری اطلاعات این بانک با اعلام این مطلب در نشست تخصصی« ابرمسائل حقوقی و تنظیم گری هوش مصنوعی دهمین همایش تراکنش ایران، افزود: اگرامروز رگولاتوری در سامانه هایی با مدیریت یک کاربر انجام می شود؛ در مدل های هوشمند، این خود محصول است که تصمیم ساز و در بسیاری موارد تصمیم گیر است.
وی با تاکید بر سرعت بالای توسعه هوش مصنوعی و فناوری های نوین، گفت: آمارها نشان می دهد ۷۵ درصد بانک ها از انواع مدل های هوش مصنوعی استفاده می کنند و ۲۲ درصد هزینه های عملیاتی خود را با استفاده از این نوآوری کاهش داده اند.
مدیر فناوری اطلاعات بانک توسعه صادرات ایران، چالش های تنظیم گری هوش مصنوعی را بالا دانست و اظهارداشت: ما در ابتدای راه هستیم و عمده مساله ما این است که چگونه می توان به تصمیمی که توسط هوش مصنوعی گرفته می شود، اعتماد کرد.
بهشتی فرد یادآور شد: تجربیات جهانی در حوزه تنظیم گری هوش مصنوعی در حال به روز رسانی است و سیاستگذاری ها برای تببین مقررات و قوانین، کاملا به نگرش حاکمیت آن کشوربه این مدل از نوآوری ها مربوط می شود و در برخی کشورها سختگیرانه و برخی دیگر برخورد آسانگیرانه تری با این موج دارند.
وی با بیان اینکه باید رویکرد کلان کشور در قبال هوش مصنوعی و سایر تکنولوژی های نوین مشخص شود گفت: این موضوع که ما در حوزه هوش مصنوعی بهره بردار هستیم و زیر ساخت های فناورانه را نداریم، زمینه بروز چالش های اساسی را ایجاد می کند و لازم است پیش از وقوع بحران، رویکرد خود را مشخص کنیم.
بهشتی فرد نداشتن رگولاتوری را از داشتن رگولاتوری بد، بهتر دانست و گفت: لازمه تببین مقررات و طراحی رگولاتوری مطلوب درهوش مصنوعی، همکاری عناصر و نهادهای تاثیرگذار و تعامل همگرا با یکدیگر است.
به گفته مدیر فناوری اطلاعات بانک توسعه صادرات ایران از آنجایی که فناوری های نوین در گذر زمان به روز رسانی می شوند، نیازمند تنظیم گری پویا و داینامیک هستیم.
بهشتی فرد گفت: باید از عملکرد بخشی در این حوزه پرهیز کرد؛ جمع بندی و طراحی شاخص های تنظیم گری هوش مصنوعی باید توسط کمیته های تخصصی انجام بپذیرد.
گفتنی است نشست تخصصی ابرمسائل حقوقی و تنظیم گری هوش مصنوعی با حضور بهشتی فرد مدیر فناوری اطلاعات بانک توسعه صادرات ایران ، شهره طباطبایی مدیر گروه هوش مصنوعی شرکت خدمات انفورماتیک، محمدحسین هاشمی نژاد، مدیرعامل شرکت مدیریت و توسعه فناوری آرمان (دبیر نشست ) و محمد صبری مدیرعامل شرکت دیبا رایان، برگزار شد؛ اعضای پنل در گفتگو با یکدیگر، چالش ها و موانع تنظیم گری هوش مصنوعی و مقررات و قوانین پیرامون این فناوری نوین را بررسی کردند
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون فناوری اطلاعات بانک کارآفرین با اشاره به اینکه بانک کارآفرین حامی چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامهنویسی دانش آموزی "کیدکدشریف۲۰۲۵" است، این حضور را مقدمهای بر حضور بانک کارآفرین در حمایت از نوجوانان و استعدادهای دیجیتال خواند و گفت: بستههای تشویقی و حمایتی ویژه برای شرکتکنندگان برتر چهارمین دوره مسابقات رباتیک و برنامه نویسی دانش آموزی طراحی شده است که شامل دسترسی به منابع فناوری، مشاوره مسیر شغلی، جذب استعدادهای برتر و حمایت از ایدههای نوآورانه در مراحل اولیه خواهد بود.
مشاور عالی و مدیرکل حوزه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت مطالبات درمانی بازنشستگان در سال ۱۴۰۳، تا پایان اردیبهشتماه خبر داد و گفت: با تدابیر اتخاذ شده، پرداخت کسورات بازنشستگان به مراکز طرف قرارداد به زیر یک ماه خواهد رسید و هزینههای بیماران خاص نیز با کمترین فاصله زمانی پرداخت میشود.
سازمان بورس و اوراق بهادار پس از بررسی مدارک و مستندات ارائه شده از سوی بیمه اتکایی ایران معین، مجوز افزایش سرمایه 84 درصدی این شرکت را صادر کرد.
بانک صادرات ایران در سال 1403 با اختصاص بیش از 58 هزار میلیارد ریال وام قرضالحسنه، بیش از 69000 فقره وام فرزندآوری پرداخت کرد.