به گزارش ماجرانیوز، شرکت بیمه تعاون با سرمایه ثبت شده ۵۰۰ میلیاردتومانی و ارزش بازار یک هزار و ۱۹۱ میلیاردتومانی، در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به فروردینماه سال جاری که در سامانه کدال منتشر کرد، نشان داد که در همین ابتدای سال روند خود را پر قدرت آغاز کرده و نویدبخش روزهای روشنی برای سهامداران خود است.
شرکت بیمه تعاون در اولین ماه از سال جاری از بخش حق بیمه صادره (شامل قبولی اتکایی) به درآمد ۱۶۷ میلیاردتومانی دست پیدا کرد. میزان درآمدی که این شرکت بیمه در فروردینماه از بخش نامبرده شناسایی کرد افزایش ۸۸ درصدی را نسبت به ماه گذشته نشان میدهد.
“وتعاون” بیشترین درآمدزایی که از فروش حق بیمه در فروردینماه داشت متعلق به رشته بیمه «ثالث – اجباری» بود که از این بخش توانست ۷۹ میلیارد تومان درآمدزایی داشته باشد، این رشته بیمه در این دوره ۴۸ درصد از درآمد ماهانه را به خود اختصاص داد. دیگر رشته بیمه درآمدزای “وتعاون” در این دوره در بخش «مسئولیت» با مبلغ ۲۶ میلیارد تومان اعلام شد که ۱۶ درصد از درآمد ماهانه را تشکیل میدهد.
نقطه مقابل حق بیمه صادره در گزارش فعالیت ماهانه، خسارت پرداختی شرکت بیمهای است. شرکت بیمه تعاون در فروردینماه سال جاری حدود ۷۴ میلیارد تومان خسارت پرداخت کرده است که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته، میزان خسارت پرداختی ۱۱ میلیارد تومان افزایش داشته است. “وتعاون” بیشترین خسارتی که در این دوره پرداخت کرده، مربوط به بخش «درمان» با مبلغی بالغ بر ۲۳ میلیارد تومان بوده است که سهم ۳۱ درصدی از خسارت پرداختی این شرکت را به خود اختصاص داده است. در پایان گفتنی است که شرکت بیمه تعاون ایران در پایان فروردینماه توانست به تراز تجمیعی مثبت ۹۳ میلیاردتومانی برسد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
براساس دادههای بیمه مرکزی، در هفت ماهه نخست امسال، هزینه بیمه درمان ۸۹ درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد کرده و ۹۳ درصد از کل موارد خسارت پرداختی بازار بیمه به بیمه درمان اختصاص دارد.
در جلسه هیات مدیر چادرملو، دکتر فرید دهقانی، به عنوان نماینده شرکت توسعه سرمایه گذاری معادن و فلزات جایگزین مهندس امیر علی طاهر زاده شد و با تصویب اعضا هیات مدیره به عنوان مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو منصوب گردید.
معاون علمی رئیسجمهور با بیان اینکه کل معافیت مالیاتی مصوب معاونت علمی برای شرکتهای دانشبنیان ۱۵۰۰ میلیارد تومان است، گفت: لازم است ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان از سوی سازمان امور مالیاتی، به طور شفاف و دقیق اجرایی شود تا زمینه برای اطمینان سایر شرکتها فراهم و به جذب و ترغیب آنان به سوی سرمایهگذاری در تحقیق و توسعه منجر شود.
عضو هیئتمدیره بانک صادرات ایران از بهکارگیری ابزارهای جدید اعتباری برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت فولاد کشور خبر داد.